Следва

Бъди блестяща на празниците със специалното предложение от Delarom

Brunette is the new blonde: 10 блондинки, превърнали се успешно в брюнетки

Ако брюнетките предпочитат да са блондинки в определен етап от живота си, защото смятат, че на вторите им...

Hair преди 10 години

Ако брюнетките предпочитат да са блондинки в определен етап от живота си, защото смятат, че на вторите по презумпция им върви повече, то обратното също е валидно. Не малко естествено руси жени се отказват от имиджа си на блондинки, за да се превърнат в успешни тъмнокоси.

Да се преобразиш от блондинка в знойна тъмнокоса крие някои рискове, затова е добре фризьорът да избере правилния нюанс, но за вдъхновение показваме 10 от най-сполучливите примери как се прави това, ако ви е време за промени:

1. Кристен Стюарт



На по-ранните снимки на Кристен забелязваме нейните руси коси, които днес са заменени от топли шоколадови тонове. Трябва да признаем, че новият цвят на Кристен подчертава порцелановата й кожа и кара зелените й очи да блестят.

2. Дженифър Лоурънс



Любимата Дженифър за първи път посегна към кестенявото за първата част на „Игрите на глада”, за да влезе под кожата и косата на героинята си Катнис. Харесваме Дженифър и като блондинка, и като брюнетка, и можем да я похвалим за избора на махагоновото кафяво.

3. Оливия Уайлд



Чаровната Оливия, макар че е естествена блондинка, от години боядисва косата си в меко кестеняво и е права, стои й наистина страхотно.

4. Дакота Фанинг




Вече порасналата Дакота също не пропусна кестенявия тренд и боядиса златните си коси. Резултатът е чудесен, а големите сини очи на Дакота сякаш изпъкват още повече.

5. Лейтън Мийстър



Кой би предлоположил, че звездата от „Клюкарката” е естествена блондинка? Кафявото със сигурност стои прекрасно на Лейтън, а и не бихме могли да си представим героинята й Блеър Уолдорф да развява златни коси.

6. Чарлийз Терон



Изящната южноафриканка не се поколеба да се превърне в чернокосата шпионка Аеон Флукс. Чарлийз Терон в латексов костюм + къса черна подстрижка = сексапил - висш пилотаж.

7. Кейти Пери



Свикнали сме да виждаме Кейти Пери с всевъзможни прически, но певицата хамелеон действително има тъмноруса коса. Определено я предпочитаме като тъмнокоса.

8. Рийз Уидърспуун



Рий ни изненада с кестенявото, вярна на своя рус имидж толкова дълго време, но въпреки че не си я представяме тъмнокоса, признаваме, че се превърна в успешна брюнетка, макар и за кратко. 

9. Анджелина Джоли



Макар и да се е появявала като блондинка за някои от ролите си, Джоли винаги е поддържала косите си в кестенявата гама. Истината е, че Анджелина има натурално руси коси, но далеч не изглежда така секси и женствена, както като брюнетка.

10. Дженюари Джоунс



Моделът и звезда от сериала „Момчетата от Медисън авеню” стана известна с ваниловото си русо. Въпреки това Дженюари обича експериментите и няма сантименти към цвета си, виждали сме я в различни нюанси и нови цветове през годините, като тъмният кестен е най-сполучливият след рожденото русо, разбира се.
 

More from View Sofia

More Hair