Следва

Кратък живот - марката на Лили Алън и сестра й ще изчезне от модния небосклон

Editors' choice: Кой звезден красавец бих си взела вкъщи, ако можех да крада мъже

Не е Свети Валентин, но наближава Коледа, а камината, одеялото, ароматите, искрите са си все метафори на...

All fashion преди 10 години

Не е Свети Валентин, но наближава Коледа, а камината, одеялото, ароматите, искрите са си все метафори на разпалени любовни ласки. И покрай подаръците, които наивно всяка година си пожелаваме да ни донесе Дядо Коледа, и вдъхновени от най-сладките актуални звездни двойки, си намислихме и по един мъж, който, ако можехме по принцип да крадем такива, бихме изкопчили от ръцете на съпругата, приятелката, годеницата.

За всяка по един, че по двама ни е малко неудобно: 

Елена



Не е хубаво дори да си го помислиш, но... понякога нещо трепва в женското сърце и нещата се объркват.

Смятам, че по презумпция е гадно да отмъкнеш гаджето на приятелката си, или хайде, познатата си, не че няма безброй примери наоколо. И от звездната палитра, на първо четене се сещам за Ерик Клептън и неговата голяма и впоследствие тъжна любов с жената на най-добрия му приятел - Джордж Харисън, и от незвездната, т.е. съвсем наоколо.

Тези болезнено-нормални случки са много, и понякога се обърквам да порицавам ли или да съм толерантна към слабостите на човешкото сърце/психика/физика/любопитство и т.н.

Но, когато иде реч за някой, който не познавам и който има жестоко гадже, отмъквам го начаса. Нищо, че е само виртуално.

И понеже снимките от миналата седмица на ама наистина жестокия Джейсън Стейтъм, клекнал до камината, за да сложи дръвче, за да Я затопли, НЕЯ, влюбено гледаща го, докато се гуши в удивителното одеяло на Hermes, е картинка, тип Дядо Коледа, моля те, донеси и на мен, защото много съм слушала, да не говорим, че ТОЙ е великан - стегнат, секси, нежен и небрежен, леко брадясал и с всички белези на добрия, където трябва, мъж, просто го изтръгвам от фините пръсти на Роузи и не го връщам.

Това е!

Джулия



Никога не съм крила слабия си ангел си към черния шоколад и, повярвайте ми, съвсем не говоря за сладко. Русокосите красавци не ми харесват особено, мъжете ги предпочитам като кафето: силни и тъмни. Като Тайсън Бекфорд например, който май-май идеално се вмества в представите ми за идеалния мъж: висок, екзотичен, със страхотни скули и устни, широки рамене и голеееми ръце, и въпреки че си пада лошо момче, много, ама много харесвам татуировките му; и не на последно място, винаги е добре облечен, все пак е бивш модел и актьор.

Спомням си, че си го харесах за първи път в емблематичното видео на Тони Бракстън-Unbreak my heart. Първата ми мисъл, след като спрях да зяпам и започнах отново да мисля трезво, беше: „Тази жена определено има вкус!”. Та, още оттогава съм хвърлила не едно, а две очи на Тайсън, който сигурно щях да съм си взела вкъщи, да му готвя любимите манджи по оскъдно облекло и високи токчета, да му събирам чорапите от пода, без да мрънкам, да ходя с него на шопинг и на романтични разходки в Париж, и да му народя един куп красиви и високи мулатчета, ако той не излизаше по срещи в Ню Йорк с някаква си Шанина Шайк.

Макар че проблемът с излишното й присъствие до него лесно може да бъде решен и най-сетне да си намеря подходяща боксова круша в човешка версия. Очаквайте в най-скоро време снимков материал на падналата и добре заровена в снега Шайк, а аз ще си прибера победоносно Тайсън вкъщи. И ще си заживеем дълго и щастливо до дълбоки старини в Латинския квартал в Париж.

Олга



Напълно готова съм за дуел на живот и смърт с бившата мис Рейкявик и настояща изгора на любимата ми звезда от Стар Трек – Крис Пайн, Ирис Йоханесдотир. Симпатичният актьор ме заплени с небесносините си очи и секси фигура. И не само това, оказва се, че привлекателният мъжага е нещо повече от красиво лице. По-рано тази година той сподели в шоуто на Елън Дедженерис: „Смятам, че след като първоначално привличане поутихне и страстта вече не е същата, трябва да има нещо друго, което да ви свързва и това са интелигентността и хумора.“ Съгласна съм с теб Крис, не се притеснявай - ще се постарая да те разсмивам редовно, дискутирайки с часове различни казуси и увлекателни теми, при единственото условие това поне от време на време да се случва, докато сме сгушени на топло под завивките.

Гергана



Преди всичко друго трябва да кажа първо, че да можеш е едно, но да го направиш - съвсем друго. Моите принципи ми забраняват, или поне налагат известни ограничения, ако мъжът е женен или сериозно обвързан с жена, от която има дете, две, три, или чака такова. Разведен обаче може. Сгоденият не се числи към непозволението, ако няма насрочена дата за сватбата.

И така, като ще е Коледно, нека е клише, и то най-голямото. 50-годишният Джони Деп, разбира се.

До скоро бе мъж на Ванеса Паради, баща е на двете им деца, но нещата между тях приключиха, когато старият Джони срещна младата си колежка Амбър. Може би с Ванеса щеше да е по-трудно да се разбера, но крехката прохождаща двадесет и няколко годишна актриса бих откопчила със страшна сила от прегръдката на бляна на моето поколение, бих си го взела под мишница с всичките му артистични странности, все така шантав и секси до последния рус косъм на прясно боядисаната му глава, за да го отведа нависоко в планината на недостъпно за околните място.

Петя 



Изключително чаровен и секси! Винаги съм харесвала мъже със сини очи, но кой може да устои на тази загадъчна усмивка? А и в неговият поглед има нещо топло и красиво, което те кара да се разтапяш всеки път, когато го погледнеш. Какво ли ще е да видиш тези очи на живо?

Не знам името на жената до Гейл Харолд, знам, че е женен обаче, и знам, че не бих се покелабала да го открадна, ако можех, направо от къщата, апартаментът, вилата, за да си го отведа у дома.
 

More from View Sofia

More All fashion