Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 2 - 8 декември

"Сигнал за живот"

Един 35-годишен рок-енд-рол любовен „Сигнал” накара снощи хиляди фенове от...

Music преди 10 години

Един 35-годишен рок-енд-рол любовен „Сигнал” накара снощи хиляди фенове от всякаква възраст, изпълнили докрай капацитета на столичната зала „Арена Армеец”, да пеят, танцуват и куфеят на песните на Данчо Караджов и компания. Едни от ветераните на по-твърдото звучене на музиката в България доказаха, че възрастта няма никакво значение, щом все още духът е млад, сърцето тупти и душата пирува.

Музикантите от "Сигнал" изваяха с ръцете и гласовете си над 20 песни от целият им творчески период и изпотиха нееднократно най-верните си фенове.

Три млади момичета си тръгнаха от рок-спектакъла с невероятни подаръци и още по-развълнувани от всички. Под вещото наблюдение на нотариус се разигра томбола със закупените билети от публиката: едната дама спечели китара „Фендер”, другата - мотор „Дукати”, а третата... предложение за брак (тук нотариуса бе само посредник!).

Актьорът и дългогодишен приятел на Данко (както той самият го нарича) Ники Сотиров, влезе в ролята на водещ на музикалното пиршенство, продължило повече от два часа. След края му концертът се пренесе извън рамките на залата, където тръгващите си с усмивки на лица меломани продължаваха да пеят песните на любимата си група, на техния, 35-годишен вече „Сигнал”.












 

More from View Sofia

More Music