Следва

Погледи по холивудски

Студио 723

Стилът на Диана Дамянова и уменията на Десислава Колева раждат преди година салон за фризьорство и маникюр Студио 723...

Hair преди 15 години

Стилът на Диана Дамянова и уменията на Десислава Колева раждат преди година салон за фризьорство и маникюр Студио 723.

Как да изглеждаш и да се чувстваш добре през лятото, как са релаксираш по време на процедурите за коса и маникюр, как да те накарат да мечтаеш този час никога да не свършва,  Студио 723 добре знаят как се прави всичко това.





Интериорните решения са велики. Посреща те меко зелено и енергизиращ оранж, в една обща свежа композиция.  Предложената ти напитка от гостоприемните домакини можеш да изпиеш в невероятната градина на студиото, която те откъсва от София моментално. А след това…

За да не ти е гузно, че крадеш от работното си време, докато трае процедурата - боя, можеш да се възползваш от Wi-Fi връзката и да финализираш два-три бизнес ангажимента в крачка. Там определено те глезят!





Сезон Пролет-Лято според експертите в  Студио 723 се отличава с по-въздушни коси,  по-свободни, по-различни, дълги с обем, както и асиметрия и изменено каре. Относно цветовете Студио 723 съветва да бъдат в топлата гама - натурално русо, кестеняво, медно. Не би сбъркала, ако поставиш загадъчно бижу в косата си. Франция налага по-умерените и елегантни стилове, които поддържа салона, член на Intercoiffure Paris.





Френският акцент е представен  и  в професионалната гама L’Oreal Paris,  с които работи салонът. За да заздравиш косата си, специалистите препоръчват следното: подходяща ампула преди шампоан, а след него маска. Завършваш с ампула без отмиване. Благодарение на всичко в тази SPA терапия  първо глезиш косата си и второ постигаш моментален резултат.

Ако все пак те делят километри от любимото „студио”, може да закърпиш положението с продуктите (ампули, маски, изглаждащи кристали, продукти за естествено изсветляване на косата по 1 тон), които предлагат за вкъщи и за пътуване. Като през това време не пропускай да защитаваш косата си от слънчевите лъчи със специалната слънчева серия. Всяка марка за различния континент изработва различни продукти, а Франция се доближава най-много до нашия тип коса – това е и причината Студио 723 да залага именно на нея.





Когато преди 2 месеца се състоя коктейл с ревю-прически по случай първата годишнина от откриването на салона, той явно показа какво може върху модели от Ivet Fashion. Коафьорите Десислава Колева, Нели Крашевска и Венера Георгиева са главните заподозрени да се пристрастиш към фризьорските услуги на Студио 723.

И не само – адски оригинален подарък можеш да направиш на всеки, за когото мислиш, с ваучер за избрани от теб процедури, свързани с фризьорство, маникюр или педикюр. Интересно, нали?!

Стремежът към всички новости на екипа предвижда членство в Haute Coiffure (международна организация, чрез която научаваш тенденциите преди другите).
През  Септември ще се проведе тридневен фестивал за представяне на продукти и школи, където ще присъства и Студио 723, за да обогати с новости професионалната си работа.





На теб остава само да запишеш своя час в дните без Неделя от 9.00 до 20.00 часа и да изпиташ удоволствието!

Студио 723 се намира на ул. Н. В. Гогол и отговаря на телефон               02/943 9 723       .

More from View Sofia

More Hair