Следва

По-добрата алтернатива

Editors' choice - Сън в лятна нощ

Тежко горещите летни нощи, емоционалният ден и ред още причини, те принуждават да вземеш мерки по...

All About Life преди 15 години

Когато сънуваш, значи сънят ти е здрав. Да, но ако заспиш, все пак, нали?!

Тежко горещите летни нощи, емоционалният ден и ред още причини, те принуждават да вземеш мерки по въпроса с приспиването.

Колко хубаво беше, когато ни четяха приказки и пееха песнички….
Сега методите са различни – дали ще бъде среднощна разходка, едно питие за спокоен сън или прегръдка с домашния любимец или любимия, или няколко велики успокоителни хапчета…

Как, с какво и с кого заспива ViewSofia?
Васил
Трудно си лягам и още по-трудно ставам. Когато наистина трябва да стана рано,
не си помислям да си лягам. Просто ефектът ще е един - успиване. Когато трябва
да заспя, а на другия ден не трябва да ставам рано, единственият начин е да
седя до към 5 и 30 сутринта в градината с приятели. Няколко бутилки бяло вино
също помагат.
Антония
Сънувам рядко, но когато това се случи е прекалено истинско и го преживявам. Затова и не броя съня за здрав. За качествен и дълбок сън заспивам с чаша ароматно кафе, непосредствено преди лягане. Има ефект!
Ако кафето е свършило, чаша бяло хубаво вино, особено, ако е в компания, би го заменила подобава.

Елена
Приспивната ми песен звучи така: 20 грама силен алкохол, най-хубаво 12 годишен скоч, 2 бучки лед, кристална чаша с много дебело дъно, списание с як материал, най-добре интервю с известен. Резултатът ми е 100% успешен, заспивам безотказно и всичко щеше да е супер, акo след това добро начало не ставах по 2 до 6 пъти на нощ, защото малкото ми сладко бебе иска нещо от мама. Ох, на мама, айде да нанкаме.

Ива
Първа чаша бяло вино в осем, после още една в следващите час-два, кротък разговор, и готово.

Гергана
Книга, сериал, photoshop, бяло вино, мартини, бадемов аперитив и такива неща...Но като трябва да се спи здраво, вълшебната комбинация мента глог и валериана води до мноооооого приятни сънища... Преди употреба да не забравите да прочетете листовката...

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.