Следва

За Коледа искаме кукла ПЪК

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Компания й правят...

All fashion преди 10 години

Мечтаем си за статуетка с дизайн от Филип Трейси

Макар че не сме номинирани за Британските Музикални Награди. Иконичният дизайнер на шапки е поканен да даде своя принос към звездното събитие, като подобно на Деймиън Хърст и Вивиън Уестууд преди него се заема с дизайна на британския моден оскар.

Статуетката ни радва с елегантната си изчистена форма, която едва забележимо загатва подробности от човешката анатомия, и е увенчана с фамозен силует на шапка, напомнящ ни на пънкарски гребен. Препратката е неслучайно избрана от Трейси, тъй като за него пънкът е едно от значимите чисто британски движения в музикалната история. Статуетките ще бъдат връчени по време на събитието на 19 февруари догодина.

34 корици за Vogue по-късно



Кейт Мос ще бъде удостоена със специален приз по време на Британските Модни Награди другата седмица, научихме през изминалите дни. Причината за заслужената награда е 25-годишната кариера на супер-модела, години, през които ние видяхме всичко – от кокаинова зависимост до участие във всички най-значими модни събития.

Някои от тях са появяването на Кейт под формата на холограма по време на ревюто на Alexander McQueen и предаването на ревю с нейно участие пред целия свят, по време на Церемонията по завършването на Олимпиадата в Лондон.

Скулптирана от Марк Куин и рисувана от Лучан Фройд, Кейт има десетки корици за Vogue от 1993 г насам, а през 2007 лансира успешна колекция за TopShop – колаборация, която между другото се очаква и догодина. Обичаме, когато талантливите момичета си вършат работата и са заслужено възнаградени.

Виж всички корици в галерията тук>>>

„Браво, маме!”



Не е нужно да сме телепати, за да знаем какво си е помислила майка на Риана, докато й е връчвала Наградата за Музикална Икона миналата седмица. На церемонията на Американските Музикални Награди се е чуло само едно „Аплодирам те и те уважавам за това, че си толкова силна, толкова позитивна, толкова скромна и толкова фокусирана!” от устата на Моника Фенти, но ние сме сигурни, че чувствата на тази майка не са способни да се поберат в два реда.

Самата певица с противоречива репутация се връща назад в спомените си, когато е подлудявала всички с особения си глас, и все още не вярва, че само на 25 години е отличена като „икона”. А ние, въпреки всичко, много обичаме когато децата радват майките си.

За Коледа искаме кукла ПЪК



Обаче една от най-красивите в света. Такива са меките красавици, китно стилизирани от Chanel, Dior и Lanvin, които на всичкото отгоре са и с благотворителна цел.



Куклите бяха изложени до вчера (1.12.13) в Paris's Petit Palais, а от днес ще се продават на търга къмсъбитието Frimousses de Créateurs, което се провежда за 11-та поредна година.

Лайтмотив е „Възхитителният Париж”, а всички приходи ще се използват от UNICEF, за да се оксигурят ваксинации за децата в региона Дарфур (Судан). По Коледа светът не става по-красив, но и хората – по-добри...

Виж всички кукли тук>>>

Неочаквана невинност



Неочаквана невинност демонстрира Кара Делевин в кампанията на La Perla за пролет/лято 2014г. „Портрет на една дама” е последната арт концепция, с която бихме свързали името на скандалната бунтарка, но се оказва, че тази визия приляга на Делевин.

Компания й правят нейните приятелки супер-модели Малгосия Бела и Лиу Вен, фотографирани от дуото Март Алас и Маркус Пигот. Всяка от дамите демонстрира различно настроение, като Малгосия носи корсета „Наследство”, Луи Вен е дзен с прозрачно боди, деликатно прикриващо съкровените й места, а Делевин е с „Блестящ жасмин” – веднъж под формата на предизвикателно черно бельо, веднъж като бял бански костюм. Със сигурност тук вече имаме и набелязани подаръци за Деня на влюбените.

Виж всички снимки тук>>>


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.