Следва

За Коледа искаме кукла ПЪК

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Компания й правят...

All fashion преди 10 години

Мечтаем си за статуетка с дизайн от Филип Трейси

Макар че не сме номинирани за Британските Музикални Награди. Иконичният дизайнер на шапки е поканен да даде своя принос към звездното събитие, като подобно на Деймиън Хърст и Вивиън Уестууд преди него се заема с дизайна на британския моден оскар.

Статуетката ни радва с елегантната си изчистена форма, която едва забележимо загатва подробности от човешката анатомия, и е увенчана с фамозен силует на шапка, напомнящ ни на пънкарски гребен. Препратката е неслучайно избрана от Трейси, тъй като за него пънкът е едно от значимите чисто британски движения в музикалната история. Статуетките ще бъдат връчени по време на събитието на 19 февруари догодина.

34 корици за Vogue по-късно



Кейт Мос ще бъде удостоена със специален приз по време на Британските Модни Награди другата седмица, научихме през изминалите дни. Причината за заслужената награда е 25-годишната кариера на супер-модела, години, през които ние видяхме всичко – от кокаинова зависимост до участие във всички най-значими модни събития.

Някои от тях са появяването на Кейт под формата на холограма по време на ревюто на Alexander McQueen и предаването на ревю с нейно участие пред целия свят, по време на Церемонията по завършването на Олимпиадата в Лондон.

Скулптирана от Марк Куин и рисувана от Лучан Фройд, Кейт има десетки корици за Vogue от 1993 г насам, а през 2007 лансира успешна колекция за TopShop – колаборация, която между другото се очаква и догодина. Обичаме, когато талантливите момичета си вършат работата и са заслужено възнаградени.

Виж всички корици в галерията тук>>>

„Браво, маме!”



Не е нужно да сме телепати, за да знаем какво си е помислила майка на Риана, докато й е връчвала Наградата за Музикална Икона миналата седмица. На церемонията на Американските Музикални Награди се е чуло само едно „Аплодирам те и те уважавам за това, че си толкова силна, толкова позитивна, толкова скромна и толкова фокусирана!” от устата на Моника Фенти, но ние сме сигурни, че чувствата на тази майка не са способни да се поберат в два реда.

Самата певица с противоречива репутация се връща назад в спомените си, когато е подлудявала всички с особения си глас, и все още не вярва, че само на 25 години е отличена като „икона”. А ние, въпреки всичко, много обичаме когато децата радват майките си.

За Коледа искаме кукла ПЪК



Обаче една от най-красивите в света. Такива са меките красавици, китно стилизирани от Chanel, Dior и Lanvin, които на всичкото отгоре са и с благотворителна цел.



Куклите бяха изложени до вчера (1.12.13) в Paris's Petit Palais, а от днес ще се продават на търга къмсъбитието Frimousses de Créateurs, което се провежда за 11-та поредна година.

Лайтмотив е „Възхитителният Париж”, а всички приходи ще се използват от UNICEF, за да се оксигурят ваксинации за децата в региона Дарфур (Судан). По Коледа светът не става по-красив, но и хората – по-добри...

Виж всички кукли тук>>>

Неочаквана невинност



Неочаквана невинност демонстрира Кара Делевин в кампанията на La Perla за пролет/лято 2014г. „Портрет на една дама” е последната арт концепция, с която бихме свързали името на скандалната бунтарка, но се оказва, че тази визия приляга на Делевин.

Компания й правят нейните приятелки супер-модели Малгосия Бела и Лиу Вен, фотографирани от дуото Март Алас и Маркус Пигот. Всяка от дамите демонстрира различно настроение, като Малгосия носи корсета „Наследство”, Луи Вен е дзен с прозрачно боди, деликатно прикриващо съкровените й места, а Делевин е с „Блестящ жасмин” – веднъж под формата на предизвикателно черно бельо, веднъж като бял бански костюм. Със сигурност тук вече имаме и набелязани подаръци за Деня на влюбените.

Виж всички снимки тук>>>


More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 59 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.