Следва

Face to Face с Даниеле Стокман, тур мениджър на DJ номер 1 в света Армин ван Бюрен

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Концертът ще предостави възможност за приемственост и развитие на сценичните изкуства между различните поколения хора с увреждания...

Culture преди 10 години

Концерт спектакъл "Продължаваме заедно"

Кога: 2 декември, 19:00 часа
Къде: Младежки театър "Николай Бинев"

Концертът ще предостави възможност за приемственост и развитие на сценичните изкуства между различните поколения хора с увреждания. Мероприятието е оформено като концерт за голяма сцена, в който ще бъдат включени групи за песни и танци, както и театрални пърформанси. Със своята разнообразна програма събитието ще обогати културния живот, както на участниците, така и на зрителите.

В концерта ще участват: Театър „ Мим-Арт”, Група „ Жестим”, Асоциация на родителите на деца с увреден слух, Неделно училище за деца със специфични нужди към храм „ Св. Кирил и Методий”; Гост изпълнители ше бъдат Богдана Карадочева, Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Етиен Леви, Мими Иванова, Галя Георгиева, Ивайло Захариев, Група „Спринт”, Балет „Веда Джуниър”, Виктория Димитрова и други.

С този концерт ще бъде отбелязан и петгодишния юбилей на театър „Мим-Арт” и 17 години от основаването на група „Жестим”.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО



Базар за ръчноизработени коледни подаръчета

Кога: 7 декември, 10:00 часа
Къде: Art Club Sofia

Базар за ръчноизработени "Коледни подаръчета" ще се проведе на 7 декември 2013 г. в Art Club Sofia.

Различни творци ще представят своите ръчноизработени дрехи, картички, бижута, чанти, коледни играчки, декорация за дома, свещи, керамика, сладкиши и още много коледно настроение!

Изберете и подарете различни, уникални и ръчноизработени коледни подаръци за Вас и Вашите любими хора! Весели празници!

Повече информация тук на фейсбук страницата на събитието 


Вход свободен.



Handmade revolution - коледен арт базар

Кога: 8 декември, 14:00 часа
Къде: Студио 5

Handmade revolution е съвместен проект на Chercheve Handmade art society и Studio 5. Цел на проекта е промяна в отношението към творците.

На сцената на този прекрасен музикален клуб ще се организират редовно едни различни Арт Базари. Ще бъдат поканени много автори, които да се запознаят лично с клиентите си, защото всичко ръчно изработено е лично…

Отново ще подкрепим сдружение "Деца с онкохематологични заболявания", дарявайки свои творби, които вие посетителите можете да вземете със себе си оставяйки сума по свой избор.

Ще сме много благодарни на всички, който споделят това събитие и поканят приятелите си да се присъединят! Така ни подкрепяте.

Повече информация във Facebook

Вход свободен



Chivas Gourmet Salon 2013

Кога: 4 - 6  декември, 14:00 часа
Къде: Гранд хотел София 

Четвърто издание на Chivas Gourmet Salon или гурме културата като част от живота на съвременния човек. Когато едно събитие е устояло на времето четири последователни сезона, това означава, че е намерена точната формула, най-добрите партньори и подходящото време за неговото провеждане.

Проявата търпи възходящо развитие, като всяка следваща добавя нещо ново и обогатява формата му. Участниците получават интензивни и директни срещи с точните клиенти и усещат пулса на пазара, а посетителите – неповторимо кулинарно изживяване и разширяване на познанията си за актуалните продукти и тенденции от света на висшата мода в кулинарията.

Тазгодишното издание на салона ще изкуши посетителите си с качествени високоалкохолни напитки, шампанско и български бутикови вина. Всеки ден от изложението ще мине под знака на различна напитка:

4 декември - шампанско Mumm
5 декември - 12 и 18-годишно уиски Chivas
6 декември - The Glenlivet

По време на събитието ще бъде направена премиера на лимитираната серия уиски Chivas Made for Gentlemen.

Един от посетителите на Chivas Gourmet Salon ще получи пълна кошница с подаръци, от фирмите-изложители и колекция от списания Good Food.

Chivas Gourmet Salon 2013
ще бъде отворен за посетители всеки ден от 11.30 до 18.30 часа. Входът за изложението ще бъде с покани или с регистрация за вход на стойност 10 лева. Chivas Gourmet Salon се осъществява с изключителното съдействие на Евро-Ток България.

Заповядайте на Chivas Gourmet Salon! Очакваме Ви на празника на изисканата кухня и отбраните напитки!





Още за събитията от седмицата може да четете
тук
 

More from View Sofia

More Culture