Следва

Рекордьорът на Гинес – „Имението Даунтън”, с премиера в ефира на Нова ТВ

80-те години, които тя носи с достойнството на артист - Йоко Оно за Interview

Госпожа Оно е представеня в страхотна лаконична от гледна точка на цвят сесия, в която имаме натрапчивото...

People of art преди 10 години

Героинята в последния за тази година и пръв за идната брой на популярното списание Interview декември 2013/януари 2014 е не друга, а 80-годишната вдовица на Джон Ленън - Йоко Оно. Броят наречен The art issue и изглежда точно така.

Госпожа Оно е представеня в страхотна лаконична от гледна точка на цвят сесия, в която имаме натрапчивото чувство, че годините й изобщо не са толкова, и че тя общо взето е във вихъра на арт-купона.

Превъзходно стилизирана, Йоко дава и обширно интервю, а документалните снимки, които придружават материала, са повече от ценни. От броя става ясно, че независимо от възрастта си, госпожа Йоко продължава да твори, при това усърдно, на което допускаме се дължи и феноменалната й кондиция.

В началото на миналия месец, 80-годишната Оно представи новото видео към песента Bad Dancer, включена в последния й засега албум Take Me to the Land of Hell. Освен това, артистката се снима в клипа на свои нюйоркски приятели, сред които музикантите от Beastie Boys, соул-певицата Роберта Флек, комикът Реджи Уотс, изпълнителят Джъстин Вивиан Бонд и прочие познати звезди.
 















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра