Следва

Еволюция на вечността - Дебели черни вежди

Ексклузивно предложение за клетъчно подмладяване на кожата от Swiss Line

Гордостта на швейцарските клиники за регенерация и подмладяване - парамедицинската клетъчна козметика Swiss line отбеляза своята 25-та годишнина със специален комплимент към дамите...

Hair преди 10 години

Гордостта на швейцарските клиники за регенерация и подмладяване - парамедицинската клетъчна козметика Swiss line отбеляза своята 25-та годишнина със специален комплимент към дамите - Празничният комплект "Тотално регенериране”. За радост на ценителите на високотехнологичните новости в козметиката, Swiss line се продава от една година и в България и всяка дама може да се наслади на луксозното докосване и ефекта от нежните текстури на революционера в клетъчното подмладяване.

4 продукта на цента на 2 – това е специалното предложение на бранда, организирано в елегантен златен несесер :



25th Anniversary Kit Total-Resurface - 25 години Swiss Line - Празничен комплект "ТОТАЛНО РЕГЕНЕРИРАНЕ"

1.Суис Лайн Сел Шок Емулсия за тотално възстановяване  кожата на лицето, 50мл.

Действие: Лека емулсия, която предпазва кожата от фотостареене. Подпомага клетъчното обновяване, като ексфолиира мъртвите клетки и се прицелва в бръчките, хиперпигментациите и разширените пори. Алфа- и бетахидрокси-киселините подмладяват кожата, редуцират бръчките и тушират щетите, причинени от
фотостареенето на кожата.

2.Суис Лайн Сел Шок Лифтинг комплекс за зоната около очите, 15мл.
Действие: Освежаващ серум с влагозадържащи и стягащи кожата свойства. Реструктурира кожата в деликатната зона около очите, която първа издава възрастта. Постига моментален лифтинг-ефект,тонизира околоочната зона и минимизира бръчките.

3.Суис Лайн Сел Шок Нощен крем за тотално възстановяване повърхността на кожата на лицето, 10мл.
Действие: Нощен крем, който използва удивителна технология за свиване на порите, ретекстуриране на кожата и проясняване на тена, съчетани със забележителен лифтинг. Обработва в 360 градусов периметър кожата с неравен или по-груб релеф, ускорява ексфолиацията отвън и активизира клетъчното обновяване отвътре. Спомага за обновяването на колагена и съхранява плътността на кожата. Един от Best Seller – ите на марката!

4.Суис Лайн Сел Шок Серум против фотостареене,15мл.
Действие: Иновативен серум, предназначен за зареждане на кожата с енергия. Стимулира клетъчната защита срещу UV-радиацията и фото-стареенето, санира кожата и връща сияйността й. Може да се използва като основа за грим, с допълнителни козметични плюсове за кожата.

Търсетев клиниките за естетична хирургия и магазин essential & cosmetics, Bulgaria Mall, партер, входа откъм бул. Тодор Каблешков. 

More from View Sofia

More Hair