Следва

Гурме - Патладжани

По-добрата алтернатива

Ако сутрешното ставане за поредния крос в парка ти е дошло до гуша, купи си колело. Хем не ходиш пеш, хем извайва бедрата ти, хем не...

All About Life преди 15 години

Ако сутрешното ставане за поредния крос в парка ти е дошло до гуша, купи си колело. Хем не ходиш пеш, хем извайва бедрата ти, хем не замърсяваш въздуха. Практично, икономично, изобщо защо всички не използваме в града велосипеди...

Ето например спортният гигант Puma има чудесна алтернатива.

По време на I-cycle Film Series, където се показват кратки филми за това колко е важно всъщност карането на колело, и колко това би подобрило средата и начина ти на живот, световноизвестната спортна марка представи впечатляващ дизайнерски велосипед, който чудесно заменя градския автомобил.





PUMA's CMO е компактно и леко колело, предлагано в няколко фосфоресциращи цвята. Има всичко необходимо за безспирно каране и лесно се побира навсякъде.

Освен това здравословното возило има и невероятната възможност да побере половината ти покъщнина, ако се наложи. В огромния багажник отпред можеш да пренасяш от плодовете и зеленчуците за седмицата, до лап-топа и куфарчето ти с документи.

Без сини зони, вредни “паяци“ и още куп стресови ситуации поне за лятото, звучи доста добре, нали!

More from View Sofia

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.