Следва

Editors' Choice - Какво си купихме от Коледния каталог на ИКЕА за празничната атмосфера в къщата

Щастливецът, който спечели 10 избрани заглавия за дългите празнични следобеди

Късметлийската ръка на Елена Германова изтегли щастливецът, който ще има възможността да прекара дългите празнични следобеди с книга в ръка.

All About Life преди 10 години

Късметлийската ръка на нашата редакторка Елена Германова изтегли щастливецът, който ще има възможността да прекара дългите празнични следобеди на декември с книга в ръка.

Ето го и него: sisi_2007, със съответния мотив: "Искам да прочета "Каменоделеца",защото имам първата книга и това е една от най-добрите шведски книги,който съм чела.Писателката пише увлекателно и много интересно,нямам търпение да прочета и втората също."

Честито на Сиси! Пожелаваме весели празници и много приятни моменти на спокойствие и релаксация на Сиси с любимата ѝ и останалите 9 книги от нашата великолепна селекция!

Повече информация относно получаването на наградата може да получите на редакционните ни телефони или да пишете на [email protected] до 10 декември включително.

Вижте още от WIn it: Как може да спечелите три страхотни комплекта с професионалните продукти за коса от KEUNE Bulgariaсамо, ако съумеете да изберете и решите на кого да направите подарък с тях!

За голямо съжаление sisi_2007 не ни потърси, за да разбере как да получи своята награда в зададения срок. Поради тази причина беше избран друг късметлия, който ще чете своята любима книга през празничните следобеди. Неговото име е bobib. Ето какво е написал Боби: "Снимам, следователно живея”, защото съм гледал повечето му филми, а винаги е интересно да научиш повече за това как е създавана класиката. В случая - кинокласиката". 
Честито!

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.