Следва

Кейт Мос - пълната сесия за юбилейния брой на Playboy

Кралицата на нощта - Кейт Мос и нейното голямо Playboy парти

Целият моден и звезден елит в лицето на Донатела Версаче, Марк Джейкъбс, Рита Ора, Сиена Милър и Роузи...

All fashion преди 10 години

След раздаването на Модните Британски Награди, всички се отправиха към клуба на Playboy, където топ дизайнерът Марк Джейкъбс бе организирал тематична „бъни” вечер за своята приятелка Кейт Мос в чест на нейната шейсета подред корица за Мъжката Библия.

Целият моден и звезден елит в лицето на Донатела Версаче, Марк Джейкъбс, Рита Ора, Сиена Милър и Роузи Хънтингтън-Уайтли вдигна наздраве за Кейт в чашки с емблематичното зайче. Специалната гостенка на партито се появи подръка с Том Джоунс, което съвсем не е случайност, след като той интервюира супермодела за Playboy.





Мос бързо смени фешън тоалетите си, като черният разкош на Alexander McQueen изчезна и на негово място се появи сива рокля от сатен със звезден принт на Marc Jacobs.



Рита Ора, подобно на приятелката си, също смени аутфита: тясната й Vivienne Westwood бе заменена от секси модел Tom Ford в зебров принт и сандали в същия мотив.

Култовата корица на Кейт за еротичното списание, заснета от фотографите Мерт и Маркъс, със сигурност заслуважа такова парти. Както вече видяхме, за списанието Кейт позира в предизвикателни пози, облечена в класическото черно боди и Плейбой ушички, жартиери и 12 сантиметрови токчета. 

В интервюто, което енергичният Том Джоунс лично взема на Кейт Мос, супер моделът споделя:

"Обичам да слушам истории за хора, които са рискували. С удоволствие бих вечеряла с Джак Никълсън, фотографът Дейвид Бейли, Катрин Деньов и Джоан Колинс."






















 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.