Следва

Супер вкусна веган паста с червен сос

Твоята първа Essence гривна - Спечели нежна гривна от новата Pandora Essence Collection

Твоята първа Essence гривна - Спечели нежна гривна от новата Pandora Essence Collection...

All About Life преди 10 години

Казват, че бижутата отразяват характера на своя притежател. Голяма халка символизира силен и неотстъпчив дух, дълга и тънка верижка подсказва за деликатна и емоционална личност, а гривната казва много за хармонията в душата.

Новата колекция на Pandora Essence е чудесна илюстрация на това: нежни талисмани, които всеки подбира индивидуално според вкуса и разбирането си за живота. Всяка една от гривните е създадена с идеята за баланс на различните стихии, които бушуват в едно човешко сърце, чрез изящния дизайн на бижуто и безупречните ръчно завършени детайли.

И защото е прекрасен начин да изразим ценностите, на които държим,  ViewSofia и Pandora ще подарят на една вълнуваща личност подарък от колекция Essence.

Единственото, което трябва да направиш, е да отговориш на два въпроса:

1. Каква е идеята, стояща зад Pandora Essence collection?
2. Кои са трите ценности, на които държите най-много и защо?

Най-точният, пълен и завладяващ отговор ще донесе на притежателя си страхотния и също толкова вдъхновяващ подарък - гривна Essence с талисман - ценност, на която държиш.

За повече полезна информация и помощ относно новата колекция и концепцията й може да посетите сайта на марката: pandora.net/bg-bg или най-близкия магазин.

Очакваме с нетърпение отговорите на [email protected] до 12 декември, включително, а победителят ще бъде обявен ден по-късно.








 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.