Следва

Джесика Алба - бременна за трети път

Петъчна доза СЕКС - Мъжете, които харесват мъжете

Ако се чудим дали мъжете, които ние харесваме, се харесват и на мъжете ни, отговорът е даден, и той е на редакция...

Други преди 10 години

Ако се чудим дали мъжете, които ние харесваме, се харесват и на мъжете ни, отговорът е даден, и той е на редакцията на изданието The Cut. Колегите са направили хитро допитване до мъжете /не е ясно до какъв брой от тях, но все едно/ относно това кого от знаменитостите от мъжки пол считат за най-привлекателни. В изготвения списък на 40-те най-красиви, по мнението на силната половина от човечеството, селебрити младежи попадат Брад Пит, Дейвид Бекъм, Клайв Оуен, Фарел Уилямс, Джаред Лето и други.

Както отбелязва изданието, най-сложно се е оказало да обяснят на запитаните, какво точно следва да им харесва в едни или друг представител на световния шоу бизнес. Мъжете се оказали крайно немногословни. Така например, Леонардо Ди Каприо е включен в списъка с лаконичното "Готин е", докато на Адам Ливайн събратята му изразяват своя "респект", предвид факта, че му се удало да покори сърцата на поне няколко модела на Victoria's Secret.

Освен звезди от спорта, киното, модата и музиката, в списъка попада и един политик - президентът Барак Обама.

За отбелязване е, че далеч не всички участници в класацията могат да се отнесат към младото поколение: така, по мнението на запитаните, званието секс-символ както и преди могат да носят 68-годишният Дани ДеВито, 69-годишният Кийт Ричардс и 78-годишният вече Ален Делон. Което напълно подкрепяме.

Без да публикуваме снимки на всички участници в рейтинга, ето само някои от заслужилите мъжките симпатии мъжки знаменитости.


Брад Пит


Джаред Лето


Ален Делон


Адам Ливайн


Канйе Уест


Раян Гослинг
 

More from View Sofia

More Други