Следва

Питай ме, питай ме: Ролята на пробиотиците в изчистването на организма от токсините

Седмичен ХОРОСКОП - 9 - 15 декември

Основният и почти единствен астрологичен фактор през седмицата, определящ състоянието на биосферата е...

Astro преди 10 години

Основният и почти единствен астрологичен фактор през седмицата, определящ състоянието на биосферата е мощния благоприятен аспект, тригон (120°) между Юпитер и Сатурн. В текущото разположение на планетите той символизира стабилизиране на финансовите проблеми, прикриване на пропуски във финансовите отчети и благоприятен момент за премахване на изкривяванията в световната кредитно-парична политика.

Образуването на този аспект открива последната трета на 20-я годишния глобален икономически цикъл и този път съвпада с началото на коледните разпродажби. Може да се прогнозира, че за много западни търговци на дребно, фирми и корпорации средата на декември ще е време на рекордни продажби и печалби, а за населението - период на множество големи придобивки, благодарение на успешна политика на отстъпки и рационални инвестиции.
До сряда включително, този аспект ще "царува" в биосферата на практика почти сам, с изключение на кратките комбинации на Луната и други планети и още един тригон между Меркурий и Уран във вторник. Уран тук е информационният импулс, мотивацията за придобиване, а Meркурий - търговията в чист вид.

За покупки, най-подходящият момент е сряда вечер и особено - в петък. Но не трябва да забравяме да следим за полезността и рационалността на своите придобивки и да не харчим повече от необходимото - в противен случай може по-късно да се разочароваме. Така че, трябва да обърнем внимание на качеството - процентът на дефектите ще бъде по-голям от обикновено. Указание за това е квадратурата на Meркурий с Хирон, принуждаваща ни да бързаме и да правим глупави грешки.

От четвъртък, основният аспект между Юпитер и Сатурн, редовно ще се "разрежда" с малки неблагоприятни аспекти. Основното отрицателно влияние на тези второстепенни комбинации ще бъде предразположеността към заблуди, суета и загуба на контрол.

Заедно с това, периодът от четвъртък до неделя изобилства от комбинации на планети с "творчески" характер, създаващи атмосфера на удоволствие, лекота и дружелюбност.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 09.12 – 15.12

ОВЕН 21.03 – 20.04

Една добра седмица в делово отношение!


Повишената контактност с изобилие от разговори и срещи, ще ти позволи бързо да решиш много от проблемите с помощта и подкрепата на други хора, партньори или колеги. Въпреки това, трябва да бъдеш много внимателен при избора на партньори и при подписването на финансови документи и да не поемаш излишни рискове.

В личния живот - стабилност и яснота в разпределението на отговорностите. При някои Овни не е изключен служебен роман, който ще повиши тяхното самочувствие и ще бъде полезен за нещо. За самотните Овни, периодът се отличава с това, че могат да се появят запознанства или начало на романтични отношения по време на път, пътешествия, командировки или в отношенията с бизнес партньори. Дните от сряда до петък ще бъдат наситени със събития и промени, изискващи от твоя страна емоционална сдържаност и умереност във всичко

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Равносметка на годината!

Тази седмица е успешна за равносметка на годината, в това число и под формата на отчети за свършената работа. Смелите експерименти са нежелателни, по-добре е да се действа с доказани методи. През втората половина на седмицата са възможни някои усложнения в делата и разногласия с колегите. Могат да възникнат трудности в отношенията и с роднини, така че трябва да направиш някои усилия за отстраняване на възникващите проблеми, докато не са се увеличили.

В личен план, самотата през първата половина на седмицата не трябва да те разстройва. Използвай това време за личностна промяна и за придобиване на магнетична сила (само не прекалявай с железни предмети по тялото - това е доста неудобно). Случайна среща в края на седмицата може да стане обещаваща, но не бързай да се разкриваш пред нови хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Лекота в общуването!


Добър период за запознанства и романтични срещи, когато ще общуваш лесно, а събеседникът ще предизвиква истински интерес в теб. Все пак, не забравяй старите приятели и познати, дори е възможно възстановяване на отношения с хора, с които си прекратил общуването. При семейните Близнаци са възможни обтегнати взаимоотношения в семейството, поради проблеми със жилището, документи, конфронтация. Но в открит конфликт, те няма да бъдат решени. Особено внимание трябва да обърнеш на партньора си в петък и събота - това са добри дни за всякакви отношения. Партньорът ще бъде настроен романтично и от него може да се очакваш приятна изненада. От твоя страна, също може да има сюрпризи.

РАК 22.06 – 23.07

Отстоявай намеренията си с емоционална обраност!

Период на много енергия, което показва, подходящо време, за отстояване на своите права или намерения, мащабни действия или придвижване на собствени интереси. Нараства твоето влияние върху другите и едва ли някой ще бъде в състояние да ти устои. Използвай това време, за реализация на отдавна замислени планове или разговори, които са били отложени "за по-късно". Ако дълго време си бил в състояние на стрес има вероятност от експлозия на емоции.

В личните отношения е необходима емоционална сдържаност: избягвай да капризничиш и уважавай интересите на партньора, дори ако те са в противоречие с твоите.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Наситена седмица!

Седмицата носи много грижи, но не само задължения, а и приятни занимания. Това ще те зареди с оптимизъм, значително ще подобри настроението ти и ще повдигне тонуса на твоя организъм. Много Лъвове ще пожелаят да общуват със света на музиката, киното или театралното изкуство, което ще се отрази благоприятно върху тяхното настроение, здраве и домашен микро климат. Ще има и контакти с нови хора, с които ще обмениш ценна информация. Възможно е пътуване, след което да започнеш да правиш нови планове. В работата успехът ще се дължи на твоето обаяние и лични връзки. Новите предложения приемай с ентусиазъм - те могат да бъдат много полезни за теб. За любовния живот - добър период, съпроводен от повишена загриженост за здравето и нуждите на любимия човек. Проявата на грижа ще идва от твоя страна, но партньорът ти ще отговори с взаимност и признателност.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Усещане за хармония и мир!

Седмицата ще ти донесе усещане за хармония и мир, а това ще ти позволи да се държиш спокойно и освободено. С голяма лекота ще разрешиш нерешените проблеми, включително и финансови. Добър период за романтика и любов, когато в теб нараства душевната топлота и сърдечност, желанието за чувствени удоволствия и радости от живота като цяло. Ще търсиш подкрепата и грижовното внимание от човека до теб. Ако чувстваш дистанция между себе си и партньора, потърси причините: такова състояние на отношенията може да доведе в бъдеще до разрив. Самотните Деви ще се стремят към активно общуване с противоположния пол, но по-вероятно е началото на романтичен повод с някой познат, отколкото с непознат партньор. Добър период за физически упражнения, спортни занимания, фитнес и танци.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Начало на нещо ново!

Тази седмица, навлизането на Марс в твоя зодиакален знак, ще бъде важен за теб момент за началото на нещо ново: нова дейност, работа или хоби, нов живот, нови навици. Постарай се да използваш този период продуктивно, не се вторачвай в несъществените подробности. В същото време се опитай да покажеш цялата си сила и преимущество, но пази енергията си и я изразходвай умерено като избягваш агресивното и раздразнително поведение.

В личния живот ще бъдеш зает с анализиране на връзката си, ще възникне желание да се ориентираш в ситуацията и да формулираш всичко, от което си притеснен или недоволен. Ще се опиташ да разбереш доколко искрено се държат с теб. Въпреки това, не подхождай по юношески максималистично към взаимоотношенията: бъди нежен и дипломатичен и с течение на времето чувствата ще се затоплят взаимно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Материалната страна на живота ще те прави щастлив!

Скорпионите през цялата седмица ще бъдат погълнати от материалния свят - пари, придобивки, практическа полза от всичко, занаяти и ръкоделия. Ще имаш нужда или да придобиваш, или да създаваш нещо материално. Сега от това, което имаш, колко печелиш и какво умееш да правиш, много ще зависи твоето самочувствие. В допълнение, седмицата предлага голям социален успех. Разширяват се твоите възможности, ще можеш да достигнеш до най-високопоставени хора или да се проявиш в тези области от живота, където не си и мечтал да попаднеш. За хората на изкуството, спортистите, политиците и обществените фигури – период на успех, особено за пътувания далеч от дома.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Разкривай собствените си таланти!


Стрелците сега ще блестят, постоянно ще бъдат център на внимание. Околните ще забелязват техния външен вид и маниери. Външният ти вид може да изиграе ключова роля в някой важен момент. Освен това Стрелците сега са напълно спасени от каквото и да е въздействие и са наясно със своите собствени цели и интереси. Това е седмица за осъзнаване на собствени ценности и разкриване на собствените таланти.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ще ти върви в любовта!

Не много добра седмица за нови делови мероприятия – възможни са неуспешни сделки и проблеми в отношенията с бизнес партньори. Затова пък в любовта ще ти върви повече от всеки друг. Така че, използвай тази седмица, за да подобриш личния си живот и да нормализираш отношенията си с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Активна работа!


Ще бъдеш ангажиран плътно с работни въпроси и с желанието бързо да ги приключиш, за да се заемеш с предновогодишни грижи. Това е добро време както за промени, така и за активна работа, но не забравяй да съотнесеш своите желания към собствените си възможности. Не са изключени срещи, запознанства и кратки пътувания. Във финансовите дела бъди внимателен, старай се да не влизаш в дългове и заеми. За семейните, периодът може да бъде романтичен, ако положиш усилия и организираш някоя изненада. Самотните Водолеи, които не търсят сериозна връзка и се интересуват само от интимни срещи, седмицата ще даде шанс и възможност за много страст.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не допускай остри изказвания!


В семейния живот са възможни разногласия, поради свръх заетост на работното място. Внимавай за думите си, не допускай остри изказвания, които могат да наранят чувствата на близките. В романтичните отношения сега важна роля играе словото, кореспонденцията, общуването от разстояние. При това романтичните чувства ще се разпалят много бързо и ярко. Събота и неделя са много подходящи за духовно и културно самоусъвършенстване. Също така е полезно да работиш върху собственото си безразсъдно пилеене и пазаруване. Пази черния си дроб: старай се да не употребяваш пушени, пикантни и мазни храни, полезни за теб ще бъдат пресни сокове, особено от моркови с една супена лъжица сок от цвекло.

Сладката кънтри певица Тайлър Суифт е родена на 13 декември в Пенсилвания. В петък изпълнителката ще навърши 24 години.
 

More Astro