Следва

Моделът Джема Уорд роди момиченце

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Уютна приказна вселена...

All fashion преди 10 години

Зайченцето бяло цял ден си играло

И подозрително много приличало на Кейт Мос, предизвикателно позираща за Playboy. Било облечено със секси черен костюм, който имал огромно помпонче за завършек там, където опашната кост на човека е закърняла. Ех, Кейт. Просто покрай теб ще почнем да следим и ние най-добрия приятел на мъжете си, а именно авторитетното издание на Хю Хефнър. Любимото ни британско момиче не само разтуптя сърцата на мъжете, но получи и специална награда за цялостен принос по време на Британските модни награди миналата седмица, а нейният близък приятел Марк Джейкъбс успя да лансира серия тениски с култовата визия на Кейт за Playboy. За Коледа искаме промопакет от списанието с автограф и фен тениска, която, между другото, оставя вратите отворени за
различни стилови комбинации.



Кралска разточителност







С цел благотворителност. И как иначе, когато става дума за единадесетата поредна за тази година продажба на рокля от гардероба на Принцеса Даяна? Моделът се казва „Приказка” и наистина има фантастична линия и орнаменти, които ни напомнят, че по Коледа се случват чудеса. При все това е вдъхновен от костюмите на руския балет на Дягилев от началото на миналия век, а дизайнерът е талантливият Дейвид Емануел. Екрю и златисто върху луксозна тежка коприна, под формата на безвремева класика, са отишли в колекцията на анонимен ценител на текстилното изкуство. 102 000 английски лири са дарени за благотворителност. “Да” на роклята, „да” на добрия вкус и „да” на разумната употреба на това малко финансово състояние.

Стилни елхи



Като тези, декорирани от Лулу Гинес и от Fendi. Става дума за две различни коледни дръвчета, едното в петзвездния хотел Brownes в Лондон, другото в централата на Fendi, които правят празника дизайнерски и много красив. Дизайнерката на аксесоари Лулу искренно зарадва очите ни с коледни играчки в характерния за нея поп стил. Стъклените плътни устни са нещо, което искаме да видим в продажба и в родния си град.
Що се отнася до случая на Fendi, не бихме отказали и коледни лампички с емблематичното лого на модната къща. В този случай всичко, което бихме сложили под елхата, би било невероятно изкушение.

Примамливи витрини



Уютна приказна вселена създава Mulberry в магазина Harrods по случай празника. Сред изкуствен сняг и препарирани животни, носещи характерното да този лейбъл настроение, можем да забележим и стилните аксесоари на марката. Честно, имаме въображение, но не можем да си представим по-подходящ начин за излагане на белите и златисти чанти. Изкуствените бели стволове и изкуствени растения може за секунди да ни пренесат от шумната лондонска улица в магическа гора, където са изникнали и големи пъстри гъби. За това произведение на аранжирането можем единствено любезно да благодарим на Шона Хийт от креативния отдел на фирмата.

Всичко, което искаме, е всичко!

Точно както Киара Ферани, русото блог-чудо от The Blonde Salad. За десерт тази седмица селектирахме видеото за коледната кампания на Guess. В рамките на 15 секунди Кара успява да ни убеди, че всеки артикул на тази фирма е подходящ за коледен подарък за фешънистите от всякаква възраст. Настроението, професионалната реализация, моделите и чарът на Киара определено обещават добри приходи за Guess, но трябва да им признаем, че са напълно заслужени.

Видеото:

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.