Следва

Моделът Джема Уорд роди момиченце

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Уютна приказна вселена...

All fashion преди 10 години

Зайченцето бяло цял ден си играло

И подозрително много приличало на Кейт Мос, предизвикателно позираща за Playboy. Било облечено със секси черен костюм, който имал огромно помпонче за завършек там, където опашната кост на човека е закърняла. Ех, Кейт. Просто покрай теб ще почнем да следим и ние най-добрия приятел на мъжете си, а именно авторитетното издание на Хю Хефнър. Любимото ни британско момиче не само разтуптя сърцата на мъжете, но получи и специална награда за цялостен принос по време на Британските модни награди миналата седмица, а нейният близък приятел Марк Джейкъбс успя да лансира серия тениски с култовата визия на Кейт за Playboy. За Коледа искаме промопакет от списанието с автограф и фен тениска, която, между другото, оставя вратите отворени за
различни стилови комбинации.



Кралска разточителност







С цел благотворителност. И как иначе, когато става дума за единадесетата поредна за тази година продажба на рокля от гардероба на Принцеса Даяна? Моделът се казва „Приказка” и наистина има фантастична линия и орнаменти, които ни напомнят, че по Коледа се случват чудеса. При все това е вдъхновен от костюмите на руския балет на Дягилев от началото на миналия век, а дизайнерът е талантливият Дейвид Емануел. Екрю и златисто върху луксозна тежка коприна, под формата на безвремева класика, са отишли в колекцията на анонимен ценител на текстилното изкуство. 102 000 английски лири са дарени за благотворителност. “Да” на роклята, „да” на добрия вкус и „да” на разумната употреба на това малко финансово състояние.

Стилни елхи



Като тези, декорирани от Лулу Гинес и от Fendi. Става дума за две различни коледни дръвчета, едното в петзвездния хотел Brownes в Лондон, другото в централата на Fendi, които правят празника дизайнерски и много красив. Дизайнерката на аксесоари Лулу искренно зарадва очите ни с коледни играчки в характерния за нея поп стил. Стъклените плътни устни са нещо, което искаме да видим в продажба и в родния си град.
Що се отнася до случая на Fendi, не бихме отказали и коледни лампички с емблематичното лого на модната къща. В този случай всичко, което бихме сложили под елхата, би било невероятно изкушение.

Примамливи витрини



Уютна приказна вселена създава Mulberry в магазина Harrods по случай празника. Сред изкуствен сняг и препарирани животни, носещи характерното да този лейбъл настроение, можем да забележим и стилните аксесоари на марката. Честно, имаме въображение, но не можем да си представим по-подходящ начин за излагане на белите и златисти чанти. Изкуствените бели стволове и изкуствени растения може за секунди да ни пренесат от шумната лондонска улица в магическа гора, където са изникнали и големи пъстри гъби. За това произведение на аранжирането можем единствено любезно да благодарим на Шона Хийт от креативния отдел на фирмата.

Всичко, което искаме, е всичко!

Точно както Киара Ферани, русото блог-чудо от The Blonde Salad. За десерт тази седмица селектирахме видеото за коледната кампания на Guess. В рамките на 15 секунди Кара успява да ни убеди, че всеки артикул на тази фирма е подходящ за коледен подарък за фешънистите от всякаква възраст. Настроението, професионалната реализация, моделите и чарът на Киара определено обещават добри приходи за Guess, но трябва да им признаем, че са напълно заслужени.

Видеото:

More All fashion