Следва

PRETTYBOX EXCLUSIVE – Кутията подарък

Моделът Джема Уорд роди момиченце

Моделът Джема Уорд роди момиченце...

All fashion преди 10 години

Австралийският модел Джема Уорд и приятелят й, манекенът Дейвид Летс станаха родители на момиченце, което по непотвърдени данни носи името Найей - морска нимфа от древногръцката митология. Може би изборът на име не е случаен, Джема изпълнява ролята на русалка в "Карибски пирати 4", откъде вероятно е запозната подробно с приказните водни обитатели.

Щастливата новина съобщава в Инстаграм приятелка на Уорд, като прилага и фотография на младата майка, кърмеща своето отроче.



"Поздравявам моята невероятно красива приятелка Джема и нейния мъж с раждането на този ангел!", пише близката на Джема в поста.

Няколко седмици по-рано Мис Уорд и 27-годишният Летс са засечени на Хавай, където са предпочели да се роди дъщеричката им, но едва сега се разбра официално за радостното събитие.

Джема Уорд е известна с това, че не обича медийните изяви след загубата на Хийт Леджър, с когото се срещаха само седмици преди смъртта му. Така за бременността й се чу чак когато манекенката бе в шестия месец.

Напоследък красивата австралийска стана популярна с участията си в грандиозни кино продукции. След "Карибски пирати", Джема се появи и в изключително пищната екранизация на „Великия Гетсби” под режисурата на Баз Лурман. През 2007 пък моделът бе обявен от сп. Forbs за една от най-високоплатените манекенки.

Пожелаваме щастие и късмет на младите родители!






Джема Уорд във "Великият Гетсби" 

More All fashion