Следва

Празничният Instagram календар на Виктория Бекъм

PRETTYBOX EXCLUSIVE – Кутията подарък

Разкошна Коледна оферта от PRETTYBOX Bulgaria. Екипът представя своята първа ексклузивна...

Shopping преди 10 години

Разкошна Коледна оферта от PRETTYBOX Bulgaria. Екипът представя своята първа ексклузивна бюти кутия, която е в продажба от ноември. Първата PRETTYBOX EXCLUSIVE е още една възможност за изненадващо кретивен и луксозно-глезещ сетивата красив подарък, с който да зарадвате себе си или своите любими момичета за предстоящите празници.

Кутията PRETTYBOX EXCLUSIVE ще е достъпна за поръчка до утре, 10 декември, през сайта на PRETTYBOX Bulgaria или тяхната фен страница във Facebook. Специалната празнична селекция е на стойност над 120 лв. и включва девет продукта, пет от които в пълноразмерен вариант, два в размер за пътуване, и две миниатюри. Марките, с които PRETTYBOX EXCLUSIVE си партнира са Declare, Deborah Milano, Max Factor, MeMeMe Cosmetics, I love…, Shiseido, Dolce & Gabbana, и Gucci.

След успешния старт на първата бюти абонамент услуга в България, PRETTYBOX създаде с много внимание и любов пилотната ексклузивна кутия с марката PRETTYBOX EXCLUSIVE, вярвайки, че ще улесни всички свои клиенти в предпразничното пазаруване. PRETTYBOX EXCLUSIVE ще направи празничните дни неповторими за своите притежателки.

Цената на кутията е 49,99 лв, като цената за доставка не е включена. Цена за доставка до офис на куриерска фирма Еконт – 3, 54лв, до адрес на клиента – 5,60лв.

Разпространението на PRETTYBOX EXCLUSIVE ще е на 12 Декември 2013г.

More Shopping