Следва

Как го прави тя: урок по напластяване от криейтив директора на J. Crew, Джена Лайънс

Празничният Instagram календар на Виктория Бекъм

Като майка на цели 4 рожби, коледната подготовка за Виктория Бекъм е задължителна част от...

All fashion преди 10 години

Като майка на цели 4 рожби, коледната подготовка за Виктория Бекъм е задължителна част от семейната програма.

Специално в социалната мрежа Instagram госпожа Бекъм показа видео на своя предколеден календар. А какво е получила от любимия мъж по случай идните празници? Нещо, за което всяко момиче мечтае: нейна собствена Пош Спайс кукла.

Допада ни как мини версията на Виктория подскача върху розовите коледни дръвчета, а косата й е небрежно отмятана встрани от лявата татуирана ръка на бившата спайска.



Ден 2 от коледната подготовка бе озаглавен с обикновеното #VBXMAS и можем да видим текстове за коледни песни и сладка стая, украсена в розово и декорирана с коледни елхички, на показаните снимки. Под въпросните дръвчета се мъдрят не обикновени подаръчни торби, а луксозните дамски чанти с марката Victoria Beckham.




Докато оставаме в очакване на следващите 18 видеоклипа от Виктория, ето какво успяхме да открием в профила й в Twitter: дизайнерската позира с чанта на главата и гушнала огромен бял мечок.



Надяваме се на поява и на останалата част от фешън семейството в клиповете на Виктория: Дейвид, Бруклин, Ромео, Круз и малката Харпър.

More All fashion