Следва

Практична чанта Solgar като подарък от ISOPLUS

„...Устни червени като кръв, кожа – бяла като сняг...” Delarom превръща приказката в реалност с премиум инфинит уайт за порцеланов и сияен тен

Още едно прекрасно предложение от луксозният френски козметичен бранд Delarom ще зарадва дамите в...

Hair преди 10 години

Още едно прекрасно предложение от луксозният френски козметичен бранд Delarom ще зарадва дамите в навечерието на коледните празници:

Празничен комплект Delarom премиум инфинит уайт (DELAROM PREMIUM INFINITE WHITE)
Комплектът съдържа 3 продукта:

Изсветляващ серум за лице с 5 избелващи съставки


Макар с годините жените да са обезпокоени приоритетно от бръчките върху лицето си, те стават все по-чувствителни и към появата на различни пигментни аномалии. Как бихме могли да съхраним сияйността на кожата и да възпрепятстваме появата на тъмни петна?

Благодарение на своя не просто клетъчен, а глобален подход към кожата, този продукт въздейства с помощта на нов механизъм за инхибиране на пигментите и постига забележителни резултати в съхраняването на сияйния тен на кожата.

За проясняване на тена и овладяване на пигментните аномалии, Лаборатории DELAROM насочиха изследователската си работа към въздействие върху цялостния процес на пигментация, прицелвайки се в ключовите гени, регулиращи активността на меланоцитите.



Маска с бяла глина: Почиства и санира кожата в дълбочина. Свива разширените пори. Реминерализира кожната тъкан. Придава сияйност на тена. Подходяща за уморена и отпусната кожа; за кожа със свръхпроизводство на себум; при бременност.

Почистващ гел с перли от жожоба: Гел с лека текстура и деликатна пяна, който омекотява кожата и възстановява нейната сияйност и свежест. Перли от жожобa нежно ексфолиират и хидратират кожната тъкан.

Начин на приложение:

Изсветляващ серум за лице с 5 избелващи съставки: Нанася се сутрин и вечер върху почистена кожа, преди обичайния крем.

Маска с бяла глина: Използва се 1-2 пъти седмично, според типа кожа. За да се засили саниращото и балансиращо действие, преди маската се нанася Активен пречистващ балсам Delarom.

Почистващ гел с перли от жожоба: Нанася се сутрин и/или вечер върху влажна кожа с лек масаж, до образуване на пяна, след което се изплаква с хладка вода.

Ексклузивна цена на комплекта: 172 лв.
Търсете в аптеките!


 

More Hair