Следва

Лика-прилика

Новите дрехи на краля

Златка Райкова беше подбрала тоалета си, съобразявайки се изцяло със стилистиката на партитата на Playboy. Това подобие на...

All fashion преди 15 години



Златка Златното Момиче

Златка Райкова беше подбрала тоалета си, съобразявайки се изцяло със стилистиката на партитата на Playboy. Това подобие на рокля, направена от перде (точно така, тези дълги ресни обикновено се използват за перде), ние не успяхме да харесаме. Не можем да отречем обаче, че Златка се беше постарала. Много плът на показ, ярко червено на устните, буйна руса грива , няколко кристала върху деколтето. Само Хю Хефнър отляво й липсваше. Иначе щяхме да имаме още една българка на корицата на американския Playboy.




Миро
Колкото и да се старае, не сме очаквали нищо повече от него. Освен че пя на playback и танцува някак особено, Миро не успя да се превърне в гвоздей на вечерта. Облечен изцяло от D&G, на които той е рекламно лице за България и по-конкретно в съчетание от кадифено сако, бяла риза, няколко верижки, бели джинси и кецове - тип бодър скейтър. Мислим си, че един интелигентен млад мъж, би могъл да изглежда и да се държи по по-шик начин.




Андреа
Още една дама в перфектен Playboy outfit. Жив клонинг на куклата Барби, във всякакъв смисъл, прическа тип "отмъщението на 4-мата фризьори", екстеншън+ситни къдрици+масури+преса за коса, плюс цвете - за ефект и разкош.Учудва ни липсата на
цепка върху дълрата рокля. Явно някой я е посъветвал добре, че ако ще си показваш
краката, трябва да си скриеш бюста и обратното. Не знаем чие творение е роклята й,
но нямаме проблем с това. Андреа вероятно е супер секси за любителите на този
типаж, но ще трбва да поработи в друга посока, ако иска да се лиши от титлата "модно недоразумение сред българския "елит".

Виж още...

Playmate 2008 - Мария Цветкова

The night of the Sexbombs!!!

Глас за награда

More from View Sofia

More All fashion