Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Обожаваме Коледа, харесваме сладките инстаграмски трепети и почти сме склонни да...

Блещукащи задници

Обожаваме Коледа, харесваме сладките инстаграмски трепети и почти сме склонни да одобрим и Алесандра Амброзио. Не сме убедени обаче, че тя има необходимото себеуважение, което се очаква от нея. Така и не можем да свикнем с концептуалната й идея тя самата да бъде ангелчето на коледната си елха.

Коментари: 2

M
Mandragora (2013/12/11 / 20:53)
И аз съм съгласна с предходният коментар. Изтъкнатите причини са просто смях. Концептуална идея - каква концепция търсите при човек, качил се на стълба да украсява коледната елха. И "повече плът, отколкото елхови клонки", абе вие луди ли сте, тази огормна стълба, дърво и играчки заемат цялата снимка, но Вие виждате само краката й :) Те наистина са страхотни и аз като жена й завиждам!
A
Alia (2013/12/10 / 13:37)
Eeee...това за Алесандра Амброзио много по женски заядливо! Първо, че изобщо не е "перверзна" - когато се съблича в пъти по-оскъдно може защото е за Викториас Сикрет, понеже трябва винаги да се прехласваме по тях. И второ - публикувала си снимка в личния профил в Инстаграм - какво общо има с "Модата" една лична снимка?! Много разочароващ коментар....

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.