Следва

Multi-culti Еtno Fashion

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Обожаваме Коледа, харесваме сладките инстаграмски трепети и почти сме склонни да...

All fashion преди 10 години

Блещукащи задници

Обожаваме Коледа, харесваме сладките инстаграмски трепети и почти сме склонни да одобрим и Алесандра Амброзио. Не сме убедени обаче, че тя има необходимото себеуважение, което се очаква от нея. Така и не можем да свикнем с концептуалната й идея тя самата да бъде ангелчето на коледната си елха.

Тази седмица перверзната манекенка публикува снимка в Instagram как украсява коледното си дърво, а кадърът се състои от повече плът, отколкото от елхови клонки.

Амброзио трябва да осъзнае две неща: че е ангел само на подиума на Victoria’s Secret и че коледните ангелчета не носят микропанталонки. Тялото й е невероятно, но просто е неадекватно да има амбицията да засенчи най-светлия от празниците с дългите си бляскави бедра.

Скучни корици



Vogue, не. Това ще кажем за предстоящата януарска корица на британското издание на списанието, която ще бъде с Кара Делевин.

Харесваме склонността на модната библия да разкрива предварително първата си за всяка нова година корица, но този път просто ни се иска да не я бяхме виждали. Нито Кара е зареждаща както само тя може, нито аутфитът й е прецизно стилизиран, нито посланието е ясно. „Нова година – ново аз!” уж гласи мотото на тази фотография, а целта е Кара да наложи новия си, по-зрял и по-рафиниран имидж.

Комбинацията от сако, прозрачна блуза с леопардов принт и кожен панталон в тъмночервен цвят на Saint Laurent по някакъв деликатен начин не ни допада. Бихме посъветвали Кара, щом толкова иска да позира в нова светлина, да го направи по един по-успешен начин. Не е лесна задача да създадеш ново „аз”, но не е и невъзможна, така че, давай, Кара! И не се препъвай в бързането си.

Класацията ни просто не може без Гага



Ама певицата май се е абонирала за „Петте НЕ”, без да ни прати писмо. Тази седмица е секси и шик, но в някоя паралелна вселена. Гледайки гръндж аутфита й, украсен с ликовете на принцесите от любимите ни филмчета на Disney, се чудим дали Гага наистина не осъзнава, че детско и детинско са две коренно различни неща.

За всеки творец е важно да пази детското у себе си, но изборът на детински джинси за пътуване от Ню Йорк до Токио е проява вкус, твърде лош за нашите разбирания. Ариел, Снежанка, Ясмин и Пепеляшка изглежда е трябвало да преглътнат солидна доза опиати, за да издържат полета и съприкосновението с джинските на Гага.

Инстаграмски изблици



Понякога просто ни се иска тази социална мрежа да вложи малко средства и да въведе длъжностни позиции за инспектори по добрия вкус.

Тийнерджърски пози, фотографиране отгоре и солидна доза алкохол са били част от тематично парти, организирано от голямата сестра на Кара Делевин, Попи. Темата е била „деветдесетте”, а аутфитите – от култови за това време филми.

Добре, разбираме всичко, но веселата компания на Попи, Кара, Сиена Милър, Алекса Чънг и Хари Стайлс е най-добре да запази кофти кадрите си за вътрешна упореба. Иначе идеята за подобно коледно празненство ни инсприра...

История с бяло петно и перука



И ние просто не знаем какво се случва. Както и целият свят. Селена по принцип е готина като цяла всесела, но визията й за 106.1 KISS FM Jingle Ball е, меко казано, неразбираема.



Бюстие от едри бели паиети (за бога, поне са матирани), къси бели бермудки и неясен белеещ се воал – ако това беше в скандинавските страни, нещата щяха да са ясни. Но в Тексас идеята не е могла да придобие ясната форма и концепция, от която така остро се нуждае.



Певицата, чиито талант ние високо ценим, по неясни причини към този странен аутфит е прибавила и кестенява перука. Четохме, ровихме се из интернет пространството, но не намерихме търсеното от нас обяснение – не, това не е маскараден, а обикновен певчески перформанс.



И все пак това е първото провинение на Селена Гомез, а празниците наближават, така че нека не я съдим така строго.


 

More All fashion