Следва

Големите любовни истории - Жаклин Бисе и Александър Годунов

Мадона разкара 25-годишното пале Брахим Зайбат

Мадона разкара 25-годишното пале Брахим Зайбат...

People of art преди 10 години

Мадона разкара 25-годишното пале Брахим Зайбат, по съвместителство нейно гадже. Звучи гадно, но е факт. Лъвският жест на Мадж този път е в посока навън.

Отношенията на 55-годишната певица и танцьора продължиха три години. В момента Мадона работи в Ню Йорк, а Зайбат подписа договор за снимките на френската версия на Dancing Stars.

Всъщност, в последните месеци Брахим регулярно публикуваше "селфи-та" заедно с партньорката си по танци Катрин Петчет. Мадона, от своя страна, категорично недоволстваше от плътния график на френското си гадже.

Както съобщават инсайдери за портала на светския клюкар Перес Хилтън, певицата е таяла недоволство:

Мадона чувстваше, че я използват. Надежди за събирането им няма!



Следва да отбележим, че разривът между Зайбат и Мадона ни най-малко не удивлява феновете на певицата: слуховете за раздялата се носят отдавна. От август тази години, когато двойката заедно със 17-годишната дъщеря на Мадона - Лурдес почиваха в Париж, двамата почти не са засичани заедно.

Отделно, Мадона доста често напоследък се вижда с бившия си мъж Шон Пен. Заедно със сина си Роко, тя му правеше компания на благотворителното пътуване в Хаити за Деня на благодарността. Източници на The Sun тогава съобщиха, че екссъпрузите се наслаждават на събирането си, работейки все по-често по съвместни проекти.










Мадона с бившия си мъж Шон Пен


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра