Следва

Коледен пуловер JWAnderson

Б като Библия, Б като Блог

Ни честитят Коледа по техния си начин – с бял педикюр вместо бели ботуши, в плажни рокли вместо с червено...

All fashion преди 10 години

Две Снежанки в топлите страни…

...Ни честитят Коледа по техния си начин – с бял педикюр вместо бели ботуши, в плажни рокли вместо с червено наметало, на скейт вместо на шейна.

Обичаме сняг през декември, но плажът по това време на годината винаги е изкушавал гражданите на страните с умерен климат. Ето зашо: 






































theyallhateus.com

Кашмир и кожа


















Има нещо свръх привлекателно в контраста на текстури. Но любовната връзка между гладката кожа и нежния едър кашмирен пуловер е очевидно отдавна започната и продължава с много страст.

artyfilles.com


Подаръци






sincerelyjules.com

Очарователният декември може да се превърне в предпразничен стрес, заради Коледния шопинг. Но в крайна сметка, списъкът с подаръци, даден от Julie, не е никак лош, предлагащ подаръци за всеки член на семейството, с акцент върху един от най-женствените аксесоари - класическият часовник. А авторът им е Michael Kors.

Вярна дружина




Сговорна дружина планина повдига, а тази може да вдигне цяла планинска верига с играчи в отбора й като Proenza Schouler, Louis Vuitton, Céline и Chanel.

blameitonfashion.freshnet.com

Дълго черно нещо, с късо бяло на върха













Винаги сме харесвали съчетанията на много дълги и много къси неща, които се срещат някъде високо в талията...
В случая всичко е от Zara и се състои от един панталон с мноооого висока талия, едно кожено яке и един чифт красиви бели обувки, които повдигат целия аутфит на заслужен пиедестал. 

weworewhat.com
 

More from View Sofia

More All fashion