Следва

Първа поява на Холи Бери след раждането на сина й

Обещавам си повече да не се страхувам... Със 17 известни български мъже

Във времето на...

Други преди 10 години

Във времето на равносметките, надеждите за ново начало, силните думи и смелите обещания, попитахме известни български мъже от какво си обещават да спрат да се страхуват през новата 2014-та година.

Наистина ли мъжете са по-боязливия пол и какво ги кара или поне ги караше да настръхват от ужас - четем в следващите редове:

Димитър Кърнев
, музикант



"Колкото и да е странно, вече съм се справил с Големите си страхове. Пожелавам си да осъществявам по-бързо промените които съм замислил."

Jeason Brad Lewis,
финалист от първия сезон на музикалното риалити X Factor



"Обещавам на себе си, да спра да се страхувам от пропуснати ползи, изхарчени пари и неосъществени мечти. Животът е кратък, изкуството вечно!"

Александър Сано
, български актьор и музикант



"Обещавам си да спра да се страхувам от Баба Яга! От всички страхове в живота ми, остана само този, но ще го погреба на връх Нова година!"

Драгомир Симеонов
, радиоводещ



"Привет! Винаги ме е било страх от високо. От Нова година си обещавам да спра да се страхувам, както и да спра да проверявам още ли ме е страх, както непрекъснато правя. А с най-голяма сигурност си обещавам да не се качвам на високо, за да съумея да си спазя предишното обещание."

Маестро Живко Петров, пианист и композитор 



"От времето.....което толкова бързо лети."

Симеон Колев
, радиоводещ



"Обещавам си да спра да се страхувам от това, че като стъпя едновременно и на двете релси на трамвая ще ме хване ток. Кво, като ме хване ? Мене що неща са ме фащали, па се съм оцелел....."

Любомир Жечев
, баскетболист



"Обещавам си да спра да се страхувам, че съм „powerful beyond measure”, както се казва в един от любимите ми филми – „Coach Carter”. Всеки трябва да вярва, че може да бъде брилянтен, великолепен, изключителен, легендарен!"

Магомед Геланиевич, Мага-композитор



"Отговорът е: от себе си."

Ники Кънчев
, журналист, радио и телевизионен водещ



"Няма да ме е страх от тъмното. Уча дъщеря ми да не се страхува от Мрак. Внушавам й че почти всичко е наужким, само за филмите и телевизията, но в нашата страна Тъмното все още властва. Някой продължава да ни дърпа конците на живота иззад ъгъла със задкулисни разговори и ченгеджийска информация. Призовавам всички да се преборят с Тъмното. Повече хора със самочувствие в нашата страна - по-малко Мрак наоколо."

Георги Господинов
, писател 



"От себе си. Това е първият най-кратък и честен отговор, който ми идва."

Етиен Леви
, певец и музикален педагог



"Обещавам си след Нова година да не се страхувам, че някой може да се засегне, когато изказвам мнението си, тъй като до този момент моята деликатност ми е пречила за това. Обещавам си да си остана истински, какъвто съм бил до този момент!"

Добромир Киряков
, стиилст 



"Признавам, с въпроса си ме хванахте малко неподготвен, заради липсата на големи осъзнати страхове, но благодаря. Обещавам си от следващата година да спра да се страхувам от напълняване, преработване и престараване."

Любен Дилов
, сценарист, писател, журналист



"Един познат се страхуваше от числото 13... Наложи си да се страхува от 12, после от 11 и така постепенно - до нула. Сега вече от нищо не се страхува. Предпочитам да не спирам да се страхувам, но всеки ден да се изправям пред един свой страх. Айде да не е всеки ден - всяка седмица. Това са 52 проблема по-малко!"

Бебо Халваджиян
, музикант, оператор



"Страхувам се от масовата апатия, която ме заобикаля. Надявам се с новата година нещата да се променят."

Иван Манчев, готвач



"Обещавам си да спра да се страхувам от себе си ..."

Юлиан Вергов
, актьор



"Да се опитам да спра да се страхувам от студеното."

Николай Божилов, дизайнер



"Обещавам си да спра да се страхувам от негативизма на хората."

More from View Sofia

More Други