Следва

Гуинет Полтроу и Майкъл Корс - да спечелиш Коледата

Double-trouble: да си сложим или не... Боди

Днешната доза Double Trouble черпи вдъхновение от черното боди: тип корсет, с връзки, без...

All fashion преди 10 години

Днешната доза Double Trouble черпи вдъхновение от черното боди: тип корсет, с връзки, без връзки, посипано с фина дантела или прозрачен тюл, то винаги е сред топ оръжията ни за съблазън. А и е толкова удобно и приятно да усещаме меката материя под дрехите си в студените дни и нощи.

Преди броени дни Кичка Бодурова се появи на полуфинала на „Музикална академия”, облечена в минималистично черно боди, придружено от черен чорапогащник и ботуши с връзки. Изборът й предизвика доста противоречиви мнения, което, в случая с Кичка, е правило, а не изключение. И възбуди в нас размисли, свързани с Да-то и Не-то на нещо иначе толкова естетско, че и сценично, като сексапилното боди.



Безспорно, Кичка може да се похвали с поддържана и хубава фигура за своите 58 години, но не може да позволи да я направят на възрастно бебе, на което само памперса му липсва. Обвиняваме стилистите, обвиняваме и Кичка, защото резултатът е, очаквано и тъжно, просто грозен.

За да не зачеркнем ефектното сценично боди завинаги обаче, решихме да потърсим друга звезда на музикалната сцена, която никак, също като Кичка, не се свени да се показва само по боди пред своята публика. Отговорът е ясен: от всички, които го правят добре, най-добре й става на Мадона.



Да, бицепсите на Мадж може и да са малко по-бицепси от необходимото, но макар и връстничка на Бодурова обаче /разликата им е 3 години в полза на Кичка/, Мадона демонстрира атлетично и младо тяло, изваяно с желязна дисциплина, което изглежда добре и само по боди.

При това, да обърнем внимание как изглежда едната дреха и как другата. В случая с нашата певица бодито изглежда вулгарно и унизително, при колежката й от отвъд Океана дрехата е измислена до последния детайл, скроена така, че да превърне себе си в безспорен сценичен и стилистичен коз.

Сравнението оставяме на вас, ние обаче обещаваме никога да не причиним никому това, което стилистите на Кичка в Музикална академия са причинили на тази иначе симпатична българка.

More from View Sofia

More All fashion