Следва

Новите колекции: Аrmani, Pre-Fall 2014

Гуинет Полтроу и Майкъл Корс - да спечелиш Коледата

Тя - руса, стегната и широко усмихната, протяга ръка, за да украси със звезда коледното...

All fashion преди 10 години

Тя - руса, стегната и широко усмихната, протяга ръка, за да украси със звезда коледното си дръвче. Междувременно носи сив кашмирен пуловер от новата си съвместна колекция с американския дизайнер Майкъл Корс, чиито бизнес по сведения на познавачи е толкова успешен, че гони милиарден оборот.

Двамата си представят как приготвят дома за своята незабравима коледна вечер - Шер и Кралица Елизабет са в гест-листата, а тематичното тананикане на Santa Baby е точно ситуирано по време с елегантното опаковане на подаръците в бежовите кутии на Корс. През цялото време лайфстайл гуруто Полтроу носи пеплум пуловер, създаден от Корс заедно със самата нея в лимитиран тираж, а на ръката й проблясва часовник от същата коледна серия. Двамата освен това си сипват по чаша бренди и пекат сиренки.

Как изглежда украсеният празнично дом, ако е в стилистиката на Полтроу и Корс? Ето така!


 

Капсулната колекция на двамата съдържа точно 18 артикула, а видеото е нарочено да я рекламира мащабно точно преди и по време на голямото коледно пазаруване. Дизайнерът от нюйоркската седмица на модата е последният поканен за сътрудничество с носителката на Оскар за нейния уебсайт Goop. В сайта дори можем да намерим рецептата за сиренки на двойката.



"Мечтаех си да повторя или пренаправя някои от любимите ми MK неща, които видяха много носене последните години," казва 41-годишната звезда в последния си Goop нюзлетър.



Посочените силно употребявани от нея неща включват пелерина от кашмир, за която актрисата казва: "Доста е забавно, веднъж в самолета Майкъл забеляза, че нося неговата пелерина по доста по-малко шик начин, отколкото би му се искало: 6-месечната ми дъщеря и аз лежахме увити в нея през целия полет до Англия." Стилът й е леко променен сега от двамата и въпреки цената от 2 595 долара е напълно разпродадена.





Сред другите неща са двуредното късо вълнено палто, този път украсено със златни копчета по идея на Полтроу, и по-горе споменатия пеплум пуловер, който изглежда далеч по модерен от бежовия пуловер с поло яка, който Полтроу посочва като дрехата от Майкъл Корс, която е носила с десетилетия.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.