Следва

Глобална защита против стареене от DELAROM

Swiss Line: Тотален лифтинг без скалпел

Пионерът на Швейцария в клетъчното подмладяване на кожата – парамедицинската козметика Swiss Line има
две нови неустоими предложения за дамите...

Hair преди 10 години

Пионерът на Швейцария в клетъчното подмладяване на кожата – парамедицинската козметика Swiss Line има две нови неустоими предложения за дамите:

25th Anniversary Kit „Total-Lift” - 25 години Swiss Line Празничен комплект "ТОТАЛ ЛИФТ"

Комплектът съдържа:
1. Суис Лайн Сел Шок Тотал Лифт крем - богата текстура, 50мл
Действие: Крем с лилава текстура, който подхранва и хидратира кожата. Продукт с мощно действие против стареене, осигуряващ антиоксидантна защита и предпазващ от кумулативните вреди на ускореното стареене. Спомага за обновяването на колагена и
спира девитализирането на кожата.

2. Суис Лайн Сел Шок Лифтинг комплекс за зоната около очите, 15мл
Действие: Освежаващ серум с влагозадържащи и стягащи кожата свойства. Реструктурира кожата в деликатната зона около очите, която първа издава възрастта. Постига моментален лифтинг-ефект,тонизира околоочната зона и минимизира бръчките

3. Суис Лайн Сел Шок Нощен крем Тотал Лифт, 10мл
Действие: Абсолютно изненадващ като текстура, лилав гел балсам. Продукт с мощно действие против стареене,който стимулира антиоксидантния потенциал на кожата и клетъчнияметаболизъм, видимо променяйки еластичността й и връщайки младежката визия на лицето. Един от Best Seller – ите на марката!

4. Суис Лайн Сел Шок Серум против фотостареене, 15мл
Действие: Иновативен серум, предназначен за зареждане на кожата с енергия. Стимулира клетъчната защита срещу UV-радиацията и фото-стареенето, санира кожата и връща сияйността й. Може да се използва като основа за грим, с допълнителни козметични плюсове за кожата.

4 продукта на цената на 2




Празничен Комплект “Let it Snow”

Комплектът съдържа:
ФОРС ВИТАЛ ХИДРАТИРАЩ ЛИФТИНГ КРЕМ, 50МЛ
С Про-витамин В5, 50мл.
С UVA & UVB фактор, за суха, дехидратирана и чувствителна кожа, за жени в менопауза

Действие: Tерапевтичен крем, който минимизира промените върху кожата, настъпващи на средна възраст. Подхранва и богато хидратира кожата. Нов патентован комплекс, базиран на екстракт от цвят на детелина, неутрализира последствията от намаляването на естрогена в организма. Клинично е доказано, че комплексът от цвят на детелина ефективно реструктурира и регенерира кожата, като подобрява визуално микрорелефа на кожната тъкан. Масло от безстеблена иглика, пантенол и червени водорасли действат синергично, за да подхранят и хидратират кожата. Мощен детоксикиращ комплекс ефективно защитава кожната тъкан от замърсената околна среда.

Хидратиращ ревитализиращ серум, 10мл
За суха, дехидратирана и фото-състарена кожа
Действие:Попива бързо и зарежда кожата с енергия и влага. Снабдява кожната тъкан с кислород, възвръща еластичността и свежестта й. Комбинацията от хиалуронова киселина и екстракт от листа на бук, осигуряват дълготрайна хидратация на епидермиса.Останалите активни съставки противодействат на свбодните радикали и укрепват регенеративните способности на кожата.


Търсете в клиниките за естетична хирургия и магазин essential & cosmetics, Bulgaria Mall, партер, входа откъм бул. Тодор Каблешков

More from View Sofia

More Hair