Следва

Street Style вдъхновения... Красавицата и Шалът

Новите колекции: Mulberry pre-fall 2014, за пръв път без арт-директор

Модна къща Mulberry остана без движещата си сила, арт-директора, но делото на Ема Хил живее...

All fashion преди 10 години

Модна къща Mulberry остана без движещата си сила, арт-директора, но делото на Ема Хил живее — новата колекция ни убеждава, че всичко рано или късно ще се нареди.

След напускането на Ема Хил в Mulberry настъпиха смутни времена — креативен директор все още не е намерен, съдбата на лондонското дефиле не е ясна, акциите на компанията продължават да падат, но ръководството както и преди твърди, че всичко ще бъде наред. Новата междусезонна колекция е първата без креативен директор. И, може би леко странно, тя наистина прави достатъчно оптимистично впечатление.

Сдържани цветове и скромeн пепит, опростени рокли и топове, завързани на шията, изящен костюм с панталон със забавни ориенталски орнаменти, якета и вталени пухенки със завързани на шията шалове - има ли някой, който не вярва, че пухенката може да бъде красива? Тази колекция трудно може да бъде наречена водеща, но дизайнерите и не преследват такава цел: основната им задача е била да ни убедят, че с Mulberry всичко е наред. И те я постигат. В Англия всичко е спокойно.

More All fashion