Следва

Street Style вдъхновения... Красавицата и Шалът

Новите колекции: Mulberry pre-fall 2014, за пръв път без арт-директор

Модна къща Mulberry остана без движещата си сила, арт-директора, но делото на Ема Хил живее...

All fashion преди 10 години

Модна къща Mulberry остана без движещата си сила, арт-директора, но делото на Ема Хил живее — новата колекция ни убеждава, че всичко рано или късно ще се нареди.

След напускането на Ема Хил в Mulberry настъпиха смутни времена — креативен директор все още не е намерен, съдбата на лондонското дефиле не е ясна, акциите на компанията продължават да падат, но ръководството както и преди твърди, че всичко ще бъде наред. Новата междусезонна колекция е първата без креативен директор. И, може би леко странно, тя наистина прави достатъчно оптимистично впечатление.

Сдържани цветове и скромeн пепит, опростени рокли и топове, завързани на шията, изящен костюм с панталон със забавни ориенталски орнаменти, якета и вталени пухенки със завързани на шията шалове - има ли някой, който не вярва, че пухенката може да бъде красива? Тази колекция трудно може да бъде наречена водеща, но дизайнерите и не преследват такава цел: основната им задача е била да ни убедят, че с Mulberry всичко е наред. И те я постигат. В Англия всичко е спокойно.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.