Следва

"Денят започва с култура" по БНТ 1 празнува рожден ден

Ким Бейсингър, една великолепна жена, на 60

На 8 декември 1953 година се ражда американската актриса и модел Ким Бейсингър. Ефектната...

People of art преди 10 години

На 8 декември 1953 година се ражда американската актриса и модел Ким Бейсингър. Ефектната блондинка навърши 60 години. Може би е трудно да го повярваме, но е факт. Поздравяваме тази разкошна жена с празника и си припомняме защо така се случи, че я обикнахме толкова.

Истинска звезда на екрана

Ким е звезда, в полза на което определение работят всичките й превъзходни филми, сред които първосигнално се сещаме за "9 седмици и половина", "Батман", "8-ма миля", "Поверително от L.A." и т.н. За работата си в "Поверително от L.A." тя получава "Оскар" и "Златен глобус" в категория "Най-добра актриса в поддържаща роля".

Последният филм с участието на актрисата е от 2010 - "Животът е смъртта на Чарли Клауд".


"Батман"


"9 седмици и половина"

Лице на добри модни брандове

Освен силната си филмова кариера, Ким прави добри проекти и в модата. Много фирми я наемат за рекламно лице. През 80-те и 90-те абсолютно всички в бранша искат да си сътрудничат с красивата Ким.

Всъщност, още на 17 звездата печели конкурса за красота в родния си щат, става "Мис Джорджия" и участва на "Мис Америка". Именно от този момент започва работата й в моделския бизнес.


Рекламна кампания Mui Mui


Рекламна кампания Golden Lady

Героиня в страхотни сесии

Няма как за модел и актриса с нейната външност да не се случи появяването й на десетки корици на водещи модни и женски списания. В началото на 70-те години тя е един от най-популярните американски модели. Става героиня на Esquire, Vanity Fair, Playboy, Cinema Magazine и много други. И до днес актрисата е канена за участия в едни или други списания.


Ким Бейсинджър на корицата на Cinema Magazine, Май 1993


Ким Бейсинджър на корицата на Esquire, Декември 2009

Чудесна майка

Макар е безусловно звезда, Ким Бейсингър успява да установи огромна близост с дъщеря си и двете до този момент са най-добри приятелки. Което не пречи на младия модел да пуска в Instagram снимки на майка си без грим, което не знаем дали е съвсем приятно на госпожа Бейсънгър.

За единственото си дете актрисата е задължена на създателите на филма "Вечният жених", на снимките на който се запознава с Алек Болдуин, който впоследствие става неин съпруг и баща на Айрленд.


Ким с дъщеря си Айрленд Болдуин


Айрленд Болдуин и Ким Бейсингър


Ким Бейсинджър с бившия си съпруг Алек Болдуин

Ефектна жена

Да се пресмятат достойнствата на Бейсингър е възможно до безкрайност, но на първо място тя е една от най-ефектните жени, за които се сещаме, при това неостаряваща, чаровна и неповторима.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра