Следва

Амбър Валета е лицето на H&M за колекция Conscious

Петъчен лов в Deichmann. Резултатът: 26 отстреляни артикула!

Днес е петък, Коледа е след по-малко от две седмици, а настроението е върховно за...

Shopping преди 10 години

Днес е петък, Коледа е след по-малко от две седмици, а настроението е върховно за нашите редакторки. Трите дами се спуснаха по пързалката на комфорта и елегантността в магазина на Deichmann, трескаво избирайки всекидневни боти и апрески или удобни токчета за парти изблици.

Не пропуснаха да ни се похвалят и с демократичния спрей за поддръжка на кожени изделия, който едновременно подсилва цвета и импрегнира срещу бъдещите кишавици. Заграбиха чанти, чантички и високи кожени ботуши с пълни шепи и не пропуснаха да се намъкнат в топли пантофки с весел дизайн.

Ех, че уютно и леснодостъпно! Направо им завидяхме какъв шопинг си спретнаха по законен начин в работно време...

Към 10 ч. Нина вече беше на уреченото място, нетърпеливо потропвайки с изстрадалото токче на бившите си обувки, очаквайки колежките си. И докато ги чакаше, на нея й щукна да се метне между щандовете, окупирайки непознати модни територии. Като един истински ценител на минимализма, тя с минимум усилия подбра семпли, но функционални модели, които чудесно се вързаха със стила й.









Малко по-късно Дафна дотича, подпалвайки подметките от нетърпение. Както дядо й беше казал преди време, тя действително късаше повече подметки от билетчета от транспорт, затова имаше нужда от наистина здрави обувки.















Практична, не пропусна и интелигентните импрегниращи спрейове, защото все още имаше мания по джапането в локви и преспи.



Накрая към тях се присъедини и фотографката Ирена, която просто беше бясна от трафика по пътя до магазина. За щастие буйната й кръв беше успокоена от богатия избор, не само на модели, но и на стилове, и накрая тя просто се гмурна в чифт меки пухени пантофки, с които победно обиколи сцената на действие. В крайна сметка ловът беше доста успешен, плячката – стилна и силна инвестиция в гардероба на дамите, а най-важното е, че успяха да си набележат жертви и за следващия върл шопинг.
























 

More from View Sofia

More Shopping