Следва

Searching Ebay - 15 страхотни открития

Амбър Валета е лицето на H&M за колекция Conscious

Колекцията Conscious включва ключови модни артикули, изработени от по-устойчиви материи като 100%...

All fashion преди 10 години

H&M продължава ангажираността си към еко съобразната мода, като през идващата пролет 2014 марката ще пусне на пазара две нови колекции - Conscious и Conscious Exclusive, които очакваме в магазините от 10 април догодина. Лице на двете кампании ще бъде супермоделът Амбър Валета, известна с красивот си лице и с позицията си по отношение екологичните проблеми.

Колекцията Conscious включва ключови модни артикули, изработени от по-устойчиви материи като 100% рециклиран памук, Tencel® и коноп. Тя ще бъде достъпна във всички магазини на H&M, в които се предлага дамска мода, както и онлайн.

„Много е вълнуващо да бъда част от кампанията Conscious на H&M заради споделеното ни отношение към устойчивата мода. Тази колекция доказва, че можете да бъдете модерни и едновременно с това да проявявате грижа към хората и околната среда. Харесва ми дизайнът на дрехите, както и фактът, че всички те са изработени от органични, рециклирани и целулозни тъкани, което означава, че повече няма да ви се налага да правите компромис с модата за сметка на устойчивостта“, споделя Амбър Валета.

Тази пролет колекцията Conscious Exclusive на H&M е създадена в сътрудничество с „Ever Manifesto“ – експертния креативен и дизайнерски гигант, специализиран в устойчивата мода, който споделя ангажимента на H&M към по-устойчиво бъдеще на модата.

Театрално бляскавите модели със сложни детайли от колекцията Conscious Exclusive са вдъхновени от фламенкото и бохемския стил и демонстрират възможностите, които предлагат по-устойчивите материи. Колекцията Conscious Exclusive ще се предлага в 150 избрани магазина на H&M в целия свят, включително и България.


 

More All fashion