Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 16 - 21 декември

Вземете своя коледен подарък от Swiss line, Delarom и Couleur Caramel!

 „Essential cosmetics” – ексклузивният представител за България на трите световни луксозни козметични марки Ви предлага уникална възможност да изпълните своята Коледа с красота...

All About Life преди 10 години

 „Essential cosmetics” – ексклузивният представител за България на трите световни луксозни козметични марки Ви предлага уникална възможност да изпълните своята Коледа с красота -сега и в буквалния смисъл на думата!

Наградите, които можете да спечелите само с три лесни стъпки са :

1-во място: Swiss line-Тотал лифтинг крем –лека текстура, Delarom-крем „Аквакомфорт” и Couleur Caramel – биоминерален фон дьо тен,бронзираща пудра, сенки за очи и лак за нокти;



2-ро място: Swiss line-Коригиращ комплекс за зоната около устните, Delarom-Хидрогел за околоочен контур и Couleur Caramel – Фон дьо тен „Hydracotton”, компактен руж, сенки за очи;



3-то място: Swiss line- Клетъчен 3D крем за възстановяване кожата на ръцете, Delarom- Почистващ гел за лице с перли от жожоба и Couleur Caramel – слънчева пудра, блясък за очи, лак за нокти;


Но преди това :

1. Разгледайте страниците им във Facebook ( Swiss line, DelaromCouleur Caramel!), чийто фен можете да станете още сега.

2. Отговорете на въпросите:
   Коя годишнина от присъствието си в България отбеляза скоро Delarom?
   На колко години става Swiss line през 2014 ?
   Кое е отличителното качество /по отношение на състава/ на гримовете Couleur Caramel

3. Изпратете вашите отговори на e-mail: [email protected], като не забравите да добавите вашите имена, телефон или e-mail за обратна връзка.

Тримата печеливши участници, дали верни отговори, ще бъдат изтеглени в томбола от Viewsofia на 20 декември, обявени на същият ден и ще получат наградите си в рамките на 24 часа.
Всички останали ще бъдат включени в лоялната програма на марките Loyalty is rewarded!

Успех!

Очаквайте името на победителят от играта Pandora Essence Collection да бъде обявено утре- 14.12. 2013 г.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.