Следва

Малко сладко изкушение

Седмичен ХОРОСКОП - 16 - 21 декември

Фонът на биосферата през седмицата ще се определя изключително от аспектите на Луната, което показва...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 16-22.12. 2013 г.

Фонът на биосферата през седмицата ще се определя изключително от аспектите на Луната, което показва отсъствие на значителни тенденции през този период. Най-забележимата комбинация е пълнолунието във вторник, което в отсъствието на фонови влияния ще направи този ден относително напрегнат за общуване и неблагоприятен за финансови операции.

Също така, във вторник, Уран излиза от ретроградност и започва движение напред. Ако ретроградното движение на Уран се свързва с вътрешни промени, то неговото движение напред, обикновено отваря пътя на неочаквани, понякога експлозивни преобразувания и технологии, както и социални събития, процеси и движения.

Отличителна черта на седмицата са големия брой аспекти от така наречената "кармична група". Тяхното влияние е свързано с различни ситуации, които възникват като последици от по-рано извършени действия, както и появата на нови ангажименти. Общата посока на тези комбинации ще бъде свързана с областта на финансите, бизнеса и законодателните процеси.

Може да се прогнозира, че през тази седмица ще се наблюдава активна законодателна дейност, насочена към реформиране на основните принципи в обществените отношения, държавното управление и условията на икономическа активност на населението. Присъствието в тези комбинации на Хирон и Марс предупреждава, че новите закони биха могли да засилят структурните проблеми в страни с по-депресирана икономика, и ще бъдат приети нееднозначно от гражданите. Всичко това в бъдеще ще създава риск от отрицателни последици, изразени в неблагоприятни финансови събития и обществени конфликти.

В събота ще има още две астрологични явления. Едното от тях, преминаването на Слънцето в знака Козирог, отбелязващо деня на зимното слънцестоене и най-дългата нощ през годината в Северното полукълбо.

Другото събитие е навлизането на Венера в ретроградно движение от последния градус на Козирога, без да излиза от границите на този знак. Класическата астрология определя ретроградния период на Венера като период на затруднения при контактите и взаимоотношенията, както и връщане към неразрешени ситуации с финанси и недвижимост.

В понеделник и вторник все още действа щастливата комбинация на Юпитер и Сатурн. Тя дава делови и социални успехи. Но от четвъртък до събота включително Венера ще бъде стационарна. По това време, по-добре да не се занимаваме с нищо свързано с личния живот, може да се отменят срещи и свиждания. Не е необходимо да променяме нищо в външността си. Няма нужда да купуваме красиви неща - бижута, дрехи и произведения на изкуството. В неделя, Венера вече е ретроградна и новите любовни запознанства ще бъдат краткотрайни, но може да се появи някой от миналото.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 16.12 – 22.12

ОВЕН 21.03 – 20.04

Неприятен период!


В личния живот, тази седмица, може да започне доста неприятен период. Въпреки твоето желание и чувства, ситуацията е такава, че ще предразполага към разрив в отношенията с твоята половинка.

Най-вероятно, няма да намираш взаимност или от теб ще изискват това, което просто не ти е по силите или не ти харесва. Всичко това може да доведе не само до конфликтни ситуации и охлаждане на чувствата, но също може да допринесе и за скъсване на отношенията. Във всеки случай, трябва да се постараеш да бъдеш по-сдържан през този период.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Всеки има своите тайни желания!


От самото начало на седмицата ще започнеш да получаваш съвети и ще имаш усещането, че всички около теб знаят по-добре от теб как трябва да живееш, какво да носиш и какви покупки да правиш. Ще получаваш напътствия по всякакъв повод и извън разумните граници. Опитай се да не обръщаш внимание на съветниците.

В личен план ще имаш две възможности: да бъден верен и неподкупен и да пропуснеш възможността да разнообразиш любовния си живот или да следваш своите тайни желания и да си осигуриш интересни забавления за най-малко шест месеца напред. Имай предвид, че "и вълкът сит, и агнето цяло", най-вероятно няма да сработи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Зависиш от другите!


Основен фон на всички събития през седмицата ще бъде партньорството, сътрудничеството, взаимодействието с други хора и това ще продължи до събота вечер. През това време, Близнаците трябва да се примирят с факта, че не са сами в света и че действията на другите могат да влияят на живота им, както и на собствените им постъпки. Вторник вечерта са възможни много кавги, както с деловите, така и с личните партньори, а дори и с минувачите по улицата. Повишената раздразнителност може да доведе до сключване на неразумни споразумения. В събота вечер започва нов период - другите хора няма да бъдат толкова значими за теб. Затова пък ще се появи тревожност и желание нещо да промениш в живота си. Много Близнаци ще се сблъскат през този месец с редки, извънредни събития, които наистина може да променят живота им.

РАК 22.06 – 23.07

Изисква се размах!


Раците ще работят усилено през делничните дни. Дори и в колоритни, празнични ситуации или на почивка, те ще намерят с какво да се занимават. Ще ти бъде трудно да почувстваш енергията на седмицата, изискваща размах и известно лекомислие - всяка работа за теб ще се раздробява на стотици малки нещица, върху които трябва да работиш. По този начин, сега ще заприличаш на класическа Дева. От такова напрежение може да влошиш здравето си, особено в сряда. Не е необходимо да се пресилваш. По-добре е да посветиш седмицата на грижи за себе си. В събота вечер най-накрая ще се умориш да правиш всичко самостоятелно и през следващите няколко седмици ще търсиш партньори и ще изграждаш отношения.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Период на застой!


Всички твои сили и внимание може да отидат за външната страна на нещата: общуване, срещи, весели компании, но бизнес ориентация и конкретни действия през тази седмица не се наблюдава.

Трябва да проявиш повече сдържаност в своите пориви и да съсредоточиш енергията си в нещо конкретно, за да не се разпилява. Като цяло, седмицата предвещава много бавно развитие на всяка ситуация, включително и застой, но в това състояние, има определен процент на стабилност, което ще ти позволи да направиш изводи и спокойно да вземеш някои решения.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Следвай сърцето си, но не си губи разума!


Събитията през тази седмица ще се развиват непредсказуемо, така че във всяка ситуация запази достойнство и благоразумие, дори ако си сигурен, че никой не те вижда. Има вероятност да загубиш любимия си човек, но не си струва да губиш разума си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Делнична суета!


Везните ще имат суетни делнични дни - ще се наложи много да общуват, да "обработват" много информация, постоянно да се сблъскват с дребни новинки. Понеделник и вторник - щастливи дни за Везните в работата, кариерата и финансите. Вторник вечер трябва да се пазиш от безразсъдни запознанства и инциденти. Някои Везни може да тръгнат на път, спонтанно без подготовка. От четвъртък до събота, ще почувстваш объркване, трудно ще вземеш решение за нещо, или ще се сблъскаш със забавяне в работата. Това ще засегне и дома, семейството, домакинската работа и семейните планове. В събота вечер ще престанеш да се суетиш и ще се установиш у дома. Мнозина ще започнат да приключват започнатото през тази година. Също така ще започне период на появата на симпатични хора от миналото, такива, с които отдавна не си общувал.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Потопи се дълбоко в същността на нещата!


През тези седем дни ще има смисъл да се потопиш дълбоко в същността на нещата и да се заемеш с осмисляне на ситуацията, в която се намираш. Всички неща, с които се заемеш сега няма да изискват толкова активни действия от твоя страна, колкото интелектуални.

Докато не се спреш и не сложиш всичко по местата, няма да разбереш какво се случва и към какво е по-добре да не се стремиш повече. Тази седмица ще бъдеш в състояние да се придвижиш сериозно към реализирането на мечтите си, особено тези, свързани с конкретни обекти в материалния свят, или пари, ще получиш нови сили и източник на вдъхновение.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Физически и емоционален подем!


През тази седмица, може да усетиш физически и емоционален подем, но е важно правилно да разпределиш приоритетите и да насочиш енергията си към това, което е най-важно и печелившо. Понеделник и вторник са най-енергийно наситените дни – във вторник ще има пълнолуние на оста Близнаци-Стрелец, което ще провокира в теб изблик на енергия и активност. Важното е, да не пръскаш енергията си напразно, а да я използваш за практични неща. Добре е да работиш с информация и да допълниш работата си с нови идеи. Полезно е да разшириш сферата на контакти, може да пътуваш, да посещаваш изложби, презентации, да търсиш информация: всички тези дейности ще бъдат продуктивни. Личното щастие и семейния уют през тази седмица ще зависи от това как ще се развиват отношенията с децата и възрастните роднини. Интуицията и умението да намираш нови допирни точки и малките подаръци, ще ти помогнат да направиш любовните и семейни отношения по-стабилни.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Качество във всичко, което правиш!


През тази седмица от теб се изисква спокойна, премерена работа, стриктно придържане към плана и най-важното - качество във всичко, което правиш. Само в този случай може да разчиташ на резултат. Ако проявиш невнимание, прибързаност и опити да надскочиш себе си, всички неща могат да тръгнат не по начина, по който си ги планирал.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Игри на открито!


През този период личният живот на Водолеите ще преминава зад кулисите, в тайна. Някои двойки може да се разпаднат, други ще бъдат принудени да не се виждат известно време с партньора си. Такова прекъсване в една връзка ще ти помогне да прецениш отношенията си с партньора, да видиш дълбочината на взаимните чувства. Дните от събота до вторник може да донесат емоционални преживявания в тази връзка: възможно е да изясняваш отношения - по телефона, Skype и чрез други средства, за да разбереш как се отнася към теб любимия човек. За да избегнеш неприятни преживявания сбъднете мечтите си заедно - планирайте съвместно пътуване или новогодишния празник.

РИБИ 20.02 – 20.03

Пусни се по течението!


Много променлива седмица. В някои дни ще имаш късмет и всичко ще се решава от само себе си, в други всичко ще бъде насочено срещу теб и с каквото и да се заемеш, ще се изплъзва от ръцете ти.

Тайната на успеха (или оцеляването) е, че през тази седмица, трябва да се отпуснеш, да не се концентрираш върху нищо, да не правиш планове и да плуваш по течението. Само така ще можеш да извлечеш максимална полза от всяка нестабилна ситуация и да избегнеш всички остри камъни с минимални загуби за себе си.

Родената в Украйна актриса и модел Мила Йовович ще отпразнува 38-мия си рожден ден във вторник, 17 декември. На снимката горе звездата е много млада, в самото начало на своята голяма кариера.
 

More Astro