Следва

Пие ли ти се чаша ароматно вино? Хайде да отидем в Прага!

Пушенето неприятно

Често срещано явление сме съвременните дискриминирани пушачи. ”Дръпваме” набързо на...

All About Life преди 17 години

Често срещано явление сме съвременните дискриминирани пушачи. ”Дръпваме” набързо на балкона в офиса и извън него, пред административни сгради и учреждения, а минувачите ни гледат със съжаление.

Всъщност, да бъдеш обвит в цигарен дим отдавна не е секси. Далеч в 20-ти век остана модата на захапалите цигара, красиви и загадъчни мъже и жени. Сега навсякъде сме черни овци.

Един ден се замислих, че овцата, пък била тя и черна, е глупаво животно, което се ръководи от стадния принцип и отказах да бъда такава. Човешката воля, обаче, рядко е непреклонна в трудни моменти и има нужда от подкрепа.

А защо да страдаш , когато трябва да има алтернатива. Така открих Тabex.
Чистият въздух на таблетки. Първите три дни - по 6 пъти дневно. На петия ден прекратяваш пушенето, а таблетките са вече 5 и се намаляват постепенно. Дишаш по-леко, а димът все по-малко ти липсва. Продължаваш така до 25-ия ден, когато флакона свършва, а за теб цигарите не са сладка носталгия. Звучи като фантастичния лек, който върши чудеса, нали? Не е. Tabex e фантастичния лек, който помага на твоето тяло и желание да вършат чудеса.

Сега на мода са младите и енергични жени, със свеж вид и свеж дъх. Не мога да измисля и една причина защо да не бъда една от тях.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 19 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.