Следва

Съвет от техорирането: Повече лично време за теб с Office 365

Победителят в играта на Pandora Essence Collection

Време да обявим победителят в играта на Pandora Essence Collection...

All About Life преди 10 години

Време да обявим победителят в играта на Pandora Essence Collection
 
Изборът беше изключително труден, тъй като много хора са се вдъхновили и още повече, са познали себе си в Pandora Essence Collection.

От всички отговори имаше 10, които нямаше как да подминем. Поставихме се на мястото на тези хора и затова решихме, че не може да оставим нещата така... затова:

Човекът, който ни въздейства най-много и на който с удоволствие даваме нашата награда е: Анелия Ангелова

Ето какво е написала Анелия: - "Здравейте. Пиша по повод уникалната идея да ни провокирате да размислим относно ценностната система, която изповядваме точно преди най-светлите християнски празници. А за хрумването на Pandora да съчетае всичко важно за нас на една верижка около китката, няма толкова висока оценка, която да бъде дадена. Относно идеята да изразим онова, което живее в мир вътре в нас, но и бушува със страшна сила можем само да ръкопляскаме и да се възхищаваме. Защото това някой да те накара да се самоизразиш е смелост, с която малцина са дарени. Да си призная благодарение на идеята на Pandora Essence collection успях да намеря време да поразмишлявам върху себе си и да изровя от "дълбините" онова, което ме прави такава каквато съм, а именно: оптимизмът, постоянството и страстта. Вярата в положителното, доброто, красивото прави не само теб по-добър, по-красив и по-положителен, но и целия свят. Без оптимизма, че всичко счупено може да се оправи, че след всяко зло ще дойде добро хората не биха намирали смисъл да стават всяка сутрин изпълнени с енергия и вяра, че днешния ден ще е по-сполучлив от вчерашния. Постоянството в правенето не едно или друго е ценността, без която нито едно започнато дело не би могло да бъде доведено до край. Без постоянството е невъзможна любовта, и вярата, и мъдростта, и спокойствието...и изграждането на ценностната ни система. А какво да кажем за страстта? Ако някой ви каже, че никога не я изпитвал, то той ще е най-големият лъжец. Тя е стимулът да създаваме, да обичаме, да се борим и живеем. Тя е горивото, което ни подтиква да горим при поемането на едно или друго предизвикателство".

За нас обаче има още 9 победителя, на които искаме да се отблагодарим за вниманието към Pandora и старанието, което са положили. Това са:

Деница Попова,  Лили Младенова, Вера, Виолета Дончева, Габриела Ангелова, Мая Ангелакиева, Мария Ценкова, Десислава Славчева и Нелия. 

Те ще получат ваучер с намаление за Pandora Essence Collection.

За повече информация относно получаването на наградите може да се обадите на редакционния ни телефон 02 489 69 97 или да ни пишете на [email protected] 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 11 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 11 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.