Следва

Ново кралско бебе: Шарлот Казираги роди

Звездните сватби на 2013!

Не винаги можем да разчитаме на това, че звездните бракове ще продължат дълго, но пък със сигурност можем да разчитаме на това, че сватбите на богатите и известните са красиви, вълнуващи и интересни сами по себе си...

Други преди 10 години

Не винаги можем да разчитаме на това, че звездните бракове ще продължат дълго, но пък със сигурност можем да разчитаме на това, че сватбите на богатите и известните са красиви, вълнуващи и интересни сами по себе си.

И тази година някои от най-популярните в света сключиха брак със своите половинки, на пищни или скромни церемонии, за които медиите изписаха много. И тази година ние надникнахме зад завесите на тези сватби, за да ги съберем на едно в нашия обобщаващ годишен материал. 
Андреа Казираги и Татяна Санто Доминго



Най-големият син на принцесата на Монако Каролин вдигна сватба през август с богатата колумбийска наследница Татяна Санто Доминго в собствения си Дворец.

29-годишните Андреа и Татяна са заедно от осем години и дори имат малък син на име Саша. Брачната им церемония се състоя без шествия и всеобщи празненства, а гостите им носеха шарени летни дрехи, изчанчени слънчеви очила и венци от цветя. 

Аврил Лавин и Чад Кроегер



От юли те вече са господин и госпожа Крьогер.

Сватбеното тържество на Аврил и Чад се състоя в Южна Франция, където канадската двойка размени обетите си пред 50 души, поканени в Chateau La Napoule – реставриран замък от 14-ти век. Иначе скромното им тържество продължило цял уикенд, а за грандиозното парти, в което преминала официалната част все още се шушука и говори.

Бет Дито и Кристин Огата


Певицата от "Госип" Бет Дито сключи брак с дългогодишната си приятелка азиатката Кристин Огата на тайна церемония на остров Мауи, Хаваи през юли тази година.

32-годишната Бет беше избрала да мине боса под олтара, но пък облечена в ефектна бяла рокля от Жан-Пол Готие. Дизайнерът лично поздрави изпълнителката, като публикува сватбената снимка в своя "Туитър".

Бет Франке и Илджа Корнелийш



В началото на септември холандската прелест Бет Франке предпочете да извърви пътя към олтара, за да каже "Да!" на своя любим Илджа, вместо да щурмува котешките пътеки на седмицата на модата в Ню Йорк.

23-годишната красавица беше избрала за големия ден рокля в 50-тарски стил, а нейният законен съпруг й кореспондираше чудесно със своите морско син костюм, бяла риза и тясна, тъмно синя вратовръзка.

Кристина Ричи и Джеймс Хердеген



В края на октомври очарователната Кристина Ричи се омъжи за приятеля си Джеймс Хердеген.

Сватбата беше в тесен приятелски и семеен кръг в Ню Йорк, а 33-годишната актриса блестеше в зашеметяваща сватбена рокля на Givenchy с дълги бели ръкави обсипани с мъниста. Роклята беше допълнена и от прелестен дълъг шлейф.

Дженифър Лав Хюит и Брайън Халисей

Тази година е една от най-важните в живота и на звездата от сериала "Шепот от отвъдното" Дженифър Лав Хюит. Тя роди момиченце и се омъжи тайно за актьора Брайън Халисей в рамките на един и същ месец.

34-годишната актриса се сгоди за своя избраник през юли, след като научи, че очаква първото им дете, a в края на тази година двамата размениха брачните си клетви на частна церемония.

Джоана Крупа и Ромейн Заго


След цели 6 години годеж моделът Джоана Крупа най-накрая се реши да каже "Да!" на любимия си Ромейн Заго.

Сватбата се е състоя през юни на пищна церемония в хотел с приказна градина и гледка в Южна Калифорния. Събитието бе заснето за риалити шоуто "The Real Housewives of Miami", в което 34-годишната Джоана и Ромейн участват.

Кейт Босуърт и Майкъл Полиш


Актрисата и режисьорът Майкъл Полиш си казаха "Да" през септември на церемония във Филипсбърг, щата Монтана, а церемонията им беше в планинско ранчо в Рок Крик. 6600-те акра хълмове, потоци и ливади, които двамата бяха избрали за своя сватбен ден, заемат специално място в сърцата на младоженците и всъщност са собственост на семейството на Полиш, в която двамата откриват "неприкосновеността на личния живот и селския чар на стария свят".

Булката беше откарана до олтара с конски впряг, а в тържеството се включиха около 75 души, само най-близки приятели и роднини на двойката. Босуърт затвърди статута си на модна икона още веднъж облечена в традиционна бяла рокля с дълъг шлейф Оскар де ла Рента, а младоженецът изглеждаше достатъчно спретнат до нея в костюм Brooks Brothers.

Кийра Найтли и Джеймс Райтън

28-годишната звезда Кийра Найтли се врече във вярност на годеника си Джеймс Райтън на скромна церемония в градчето Мазан, Южна Франция през май. На сватбата присъстваха само 11 човека – близки и приятели, а актрисата категорично не пожелала да пилее пари за бляскави церемонии и да се побърква от сложни приготовления и грижи за гости от цял свят.

Самата Кийра беше избрала да се облече семпло с тюлена рокля, равни обувки и сако на "Chanel", а в косата й бяха сплетени цветя.

Кели Кларксън и Брендън Блексток


Поп певицата и победителка в първото издание на "American Idol" Кели Кларксън се омъжи за музикалния мениджър Брендън Блексток през октомври.

Церемонията се състоя в Тенеси в луксозен хотел и курорт, разположен в националния парк Great Smoky Mountains.

Кели беше облечена в дантелена рокля с дълъг ръкав, изработена от британската дизайнерка Алис Темпърли.

Кендра Спиърс и принц Рахим Ага Хан


Новината за годежа на двойката се появи още през април миналата година, но Кендра трябваше да изчака, преди да получи титлата "принцеса". Както можете да предположите сватбата на Кендра Спиърс и принц Рахим, най-големият син на Ага Хан, бе приказна. 24 годишният модел носеше сари в слонова кост и злато изработено от Manav Gangwani Couture. Тоалетът и беше допълнен от красиви сандали и лъскави обеци.

Церемонията се състоя с традиционен мюсюлмански ритуал в замъка на Bellerive, Швейцария, в присъствието са членове на семейството и близки приятели.

Кристен Бел и Дакс Шепард


От октомври тази година Кристен Бел и Дакс Шепърд вече са законни съпрузи. Двамата актьори минаха под венчило в Лос Анджелис, щата Калифорния на изключително интимна и емоционална церемония.

33-годишната актриса и 38-годишният й колега избрали да сключат само граждански брак, след като самата Кристен предложи на Дакс чрез социалната мрежа. На пук на Холивудските разбирания, двамата младоженженци изхарчили за най-важния ден в живота си нищожните 142 щатски долара!

Кристин Кавалари и Джей Кътлър


След като младата актриса и годеникът й се сгодиха за втори път през ноември миналата година, след като малко преди това – лятото, се разделиха, те решиха да узаконят взаимоотношенията си през лятото на 2013-та през погледа на 150 човека на церемония в Нашвил.

Кристин изглеждаше зашеметяващо в бяла рокля без презрамки и дълъг воал, а съпругът й се усмихваше широко до нея, видимо щастлив от факта, че ще има такава жена до себе си за цял живот.

Лейк Бел и Скот Кембъл


Звезден дъжд, и в пряк и в преносен смисъл, се изсипа върху Ню Орлиънс през юни тази година, когато актрисата Лейк Бел, позната у нас с ролята си в „Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас”, се омъжи за художника Скот Кембъл и отпразнуваха събитието с красива церемония, на която присъстваха основно близки приятели и скъпи колеги.

Тържеството в стил градинско парти знаменитостите уважиха с релевантни на него рокли, а двамата влюбени изглеждаха повече от щастливи в този важен и за двамата ден.

Майкъл Джордан и Ивет Прието


Легендата на НБА Майкъл Джордан се ожени през април във Флорида за приятелката си - 35-годишната Ивет Прието, с която са заедно вече пета година.

500 гости уважиха церемонията в църква близо до Палм бийч, а още стотици други се включиха в купона с булката и младоженеца в луксозен голф клуб.

Фарел Уилямс и Хелън Ласихан



Фарел Уилямс и приятелката му Хелън Ласихан се венчаха през октомври на звездна церемония в Маями.

Сватбените музиканти бяха верните дружки на Фарел Ъшър и Бъста Раймс, а зад обектива беше не кой да е, а топ фотографът на звездите Тери Ричардсън.

Младоженците бяха заложи на нестандартни облекла за важния ден - Фарел на червен костюм с каре, а красивата му съпруга на пищна синьо-зелена рокля, също с каре.

Шведската принцеса Маделин и Кристофър О'Нийл

Шведската принцеса Маделин се омъжи на 8 юни в Стокхолм, за нюйоркския банкер Кристофър О'Нийл. Маделин беше облечена в зашеметяваща бяла дантелена рокля, проектирана от Валентино Гаравани. Булката и младоженеца бяха видимо развълнувани, тъй като церемонията продължи с химни на шведски и английски език, както и изпълнения на певицата от „Роксет" - Мари Фредриксон.

Гостите на сватбата бяха около 470 души, всички от европейския и американски хайлайф.

На всички младоженци пожелаваме много любов и по-малко други катастрофи!
 

More Други