Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Камерън Диас написа книга за самопомощта и любовта към собственото тяло

Камерън Диас написа книга, в която говори за изкуството на самопомощта и така важната любов към собствените...

Health преди 10 години

Камерън Диас написа книга, в която говори за изкуството на самопомощта и така важната любов към собствените ни тела. Заглавието е: "Книга за тялото: законът за глада, науката за силата и други способи за да заобичате своето изумително тяло" (The Body Book: The Law of Hunger? The Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body).

В средата актрисата е сложила свое фото без мейк-ап с книгата в ръката в Instagram. Коментарът гласи:
"Един от основните ми поводи за гордост! Получих първото пробно копие от "Книга за тялото!!" ДАМИ!! Написах тази книга за ВАС и ВАШИТЕ ТЕЛА. И се радвам безумно да я споделя с вас!!"

В отговор Диас получава многобройни благодарствени реакции, в това число - от модела Кейт Ъптън:
"Не мога да чакам до момента, в който ще я прочета!!"



На което Камерън отговаря:
"Благодаря ти, приятелко! Бих искала ТЯЛОТО ТИ... твоето тяло да прочете моята КНИГА!!"

Обемният самоучител на 41-годишната Диас не само призовава жените да приемат и заобичат тялото си, но и разкрива тайните на щастието, здравето и силата на самата актриса.

Тя разказва как се храни, тренира и усъвършенства духовно.

От описанието на книгата в Amazon.com, където може да се направи предварителна поръчка, се разбира още:
Основана на науката и примери от реалния живот, "Книгата за Тялото" предлага всестранен обзор на човешкото тяло и дух. Тя разобличава мита за групите хранителни продукти и обяснява ценността на витамините и минералите. Читателите ще разбират защо е толкова важно да почувстваме чувството на глад и чак тогава да го удовлетворим с питателна храна. Камерън обяснява важната роля на движението, на силните мускули, на здравите кости и защо макар и по мъничко трябва да се занимаваме с фитнес всеки ден.

"Книгата за Тялото" не дава срокове - не е важно да опиташ да достигнеш описаните вътре цели за време - седмица, месец или година. Книгата предлага цялостен подход към живота и обяснява как да правим правилния избор за дълъг, щастлив и здрав живот.



Известна със стройната си фигура, Диас казва в интервю за Us Weekly следното:
"Старая се да се храня правилно: много белтъчни продукти сред които риба, телешко, яйца. Освен това ям киноа, овес и прочие пълнозърнести продукти. И много плодове."

Книгата на Камерън ще бъде в продажба в книжарниците на Ню Йорк още на 31 декември. Готин новогодишен подарък, нали?




 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.