Следва

Коледни подаръци за КЪЩАТА. Всичко, което домът ми би пожелал

Trend Report - Сако само върху кожата

Сакото на голо вече е факт. Т.е. все още е факт, въпреки че навън температурите са отрицателни: нищо не е...

All fashion преди 10 години

Сакото на голо вече е факт. Т.е. все още е факт, въпреки че навън температурите са отрицателни: нищо не е толкова горещо като сако върху горещ ламаринен покрив, пардон, горещо звездно тяло.

Тази тенденция успя да се наложи през последните няколко години, а ние все още разискваме какво седи зад нея – желанието да бъдем секси по един напълно „законен”, приличен и доста хитър начин.

Така и се получава всъщност – сакото, еталон за стриктност, официалност, стегнатост, етикет и добър вкус заема своята позиция в поза „мирно” върху голата кожа.

Само дето някой е забравил да сложи сутиен или ризка отдолу, и толкова невинно тъне в незнание за този факт, че продължава да се държи, сякаш е облечен във всичко необходимо.

Точно тази разсеяна небрежност, тази недискретна спретнатост са способни да побъркват. Някой май ще си заслужи сто сака на голо...


Роузи Хънтингтън-Уайтли на Британските модни награди


Селена Гомес


Риана


Рита Ора




Тилда Суинтън


Ким Кардашян


Кандис Суинепул


Майли Сайръс

Джанел Моне


Тайлър Суифт


Хайди Клум
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.