Следва

Архивите на Медичите

Джесика Симпсън без грам макияж

Джесика Симпсън без грам макияж...

People of art преди 10 години

Джесика Симпсън неотдавна призна в интервю, че по време на и след първата си бременност е изпитвала комплекси по повод външността си. Сега вече, майка за втори път, певицата, по всичко личи, е по-уверена в себе си, отколкото по-рано. Това се потвърждава и от факта, че звездата пусна в мрежата своя снимка, на която не носи нито милиметър грим.

33-годишната Симпсън преди дни пусна фотото, направено по време на обяд с годеника й Ерик Джонсън. В текста към снимката актрисата отбелязва, че да поддържа свежия си вид й помага детски крем за почистване на кожата.

Припомняме, че второто детенце на двойката, синът Айк, се роди през юни. Отделно те имат и дъщеря Максуел.

Може би точно сега, когато Джесика е така уверена и изглежда толкова добре, е моментът тя и Ерик да вдигнат дългоочакваната сватба. По слухове, двамата са се заели сериозно и тържество действително ще има, при това скоро. Още през октомври, когато двойката почиваше на Капри, се заговори, че избират място за церемонията.

Ще видим!


Джесика Симпсън с годеника й Ерик Джонсън




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра