Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кампаниите: Ерика Баду за Givenchy

Ерика Баду и Рикардо Тиши се познават отдавна, но никога не са работили заедно. Тиши признава, че...

All fashion преди 10 години

Лицe на новата пролетно-лятна колекция на Givenchy стана нео-соул певицата Ерика Баду.

Рикардо Тиши е известен с финото си чувство да направи рекламните си кампании отличими и много въздействащи. Този път творческият двигател на Givenchy кани за участие във фотосесията за рекламната кампания на пролет-лято 2014 фантастичната Ерика Баду.

Ерика Баду и Рикардо Тиши се познават отдавна, но никога не са работили заедно. Тиши признава, че Баду е музата му при създаването на новата колекция: "Тя е една от най-стилните жени, които изобщо съм срещал. Тя има прекрасно чувство за пропорция и цвят.".

Колекцията на Givenchy изобилства от африкански и азиатски мотиви и съчетания между тях. Първите снимки на Мерт Алас и Маркус Пигот вече се появиха в Instagram акаунта на бранда. Във фотосесията взимат участие още моделите Ебони Райли, Азия Чоу, Мария Бурже и Доминик Бауер.




 

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 29 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.