Следва

Нова коледна колекция от Pandora

Дневниците на редакцията - Риана за Balmain, Кейт за Eleven Paris и на какво още да хвърлим по едно око тази седмица

Или всичко, което не ни се иска да пропускаме в модата, красотата, шопинга, града през тази седмица, защото е...

All fashion преди 10 години

Или всичко, което не ни се иска да пропускаме в модата, красотата, шопинга, града през тази седмица, защото е любопитно, готино, свежо.

Риана за Balmain



Поп певицата е новото лице на Balmain за кампанията пролет-лято 2014, а доказателството за това са първите два кадъра от цялостната рекламна визия. Определена като "икона" от криейтив директора на лейбъла, Оливие Рустейн, Риана стои на фантастично направените снимки все едно е единственото момиче на тази планета, а това страшно й отива.

Inez& Vinoodh са автори на фотографиите, а стайлингът е дело на личния моден съветник на певицата.

Oчаква се рекламата с Риана за Balmain да се появи в януарските издания.

Защо Кристен Стюарт не обича да носи високи токчета



„Чувствам се много по-уверена, когато съм здраво стъпила на земята”, сподели тя преди InStyle.com по време на парти на Jillian Dempsey Jewelry в Ел Ей защо действително предпочита чифт кецове. „Разбира се, че токчетата изглеждат много по-добре на снимка, но когато става дума просто да се размотавам наоколо или да изкарам цяла парти вечер, по-скоро ме ограничават”. Именно заради това често можем да я видим набързо да се преобува в разгара на вечерта. „Имам чувството, че когато съм със стилето, мога да изпитам само наполовина удоволствието от вечерта, което иначе бих могла”, добавя звездата от „Здрач”.

„Те буквално ме забавят. И освен това от тях ме болят краката. Така че много обичам моите Vans”. Обзалагаме се, че дори да е облечена в дизайнерска рокля, Мис Стюарт винаги има чифт спортни обувки на една ръка разстояние.

Разводът на Карън Елсън и Джак Уайт



Топ моделът Карън Елсън и съпругът й Джак Уайт обявиха официално развода си след като през 2011-та ексцентричната двойка направи парти по случай раздялата си и спечели симпатиите на феновете си с демонстрираните приятелски отношения.

Въпреки това през август тази година мъжът на модела получи ограничителна заповед да я доближава след като Елсън се оплака в съда от "невъздържаното и агресивно" поведение на рок музиканта, което "заплашва сигурността на децата й". Двете деца на бившите женени, които са официално в брак от 2005-та година, остават при майка си, а таткото ще има право да ги вижда 150 дни в годината.

Усмивка от Нори



Ким Кардашян постна в Инстаграм прясна снимка на малката Норт, която е взела чара на татко си Канйе Уест, този път - хваната в очарователна усмивка. Бебето е вече на шест месеца и за това време изживя поредица от звездни мигове, дори стоя в скута на Рикардо Тиши. А като се замислим, животът й едва сега започва.

Бионсе пусна нов албум: Beyonce


В него ще слушаме 14 нови песни, всяка от които съпроводена с видео - доста приятна и в известна степен неочаквана крачка от мисис Картър. Албумът излиза независимо от това, че през следващата година певицата пуска пети студиен албум, над който са работили и съпругът й Jay-Z, рапърът Drake, урбанистичният романтик Франк Оушън и нигерийската писателка Чимаманда Нгози Адичи.



Креативните директори на Gianfranco Ferré, Стефано Цитрон и Федерико Пиаджи, обявиха, че напускат компанията



Двамата работиха в модната къща от 2011 година, като оглавиха компанията след оттеглянето на Томазо Аквилано и Роберто Римонди. Съвсем неотдавна двамата представиха новата междусезонна колекция Gianfranco Ferré — както се оказа, последната.

Ревю за есен-зима 2014/15 на италианската модна къща през февруари няма да има.

Звезда на рекламната кампания на Eleven Paris стана Кейт Мос





След нашумелите снимки за Playboy, в които Кейт доказа, че е тотален хит и днес, почти на 40, на супермодела срочно се наложи да направи още една кампания. В новата реклама на Eleven Paris тя отново е страхотна, при това съвсем облечена. Елегантност с леки рок елементи - какво по-близко до стила на самата Мос. Фотограф на кампанията е Крейг Макдин.

Появи се видеото към рекламната кампания на McQ Alexander McQueen - втората линия на модна къща Alexander McQueen



Видеото прилича на заставка на филм на ужасите или поне трилър - безобидна на вид девойка с уплашен поглед, мърдащ екран, негатив и тук таме па малко цвят, натопорчена музика, усещане за изкуствено внушен страх. Естествено, страхът не е реално присъствие, но и първокласният хипнотичен ефект, с който се славят видеата към основната линия на Alexander McQueen, точно тук не е постигнат.


 

More All fashion