Следва

Вкусен, пълнозърнест и полезен наръчник: Кой кой е в света на хляба

Творци на градски легенди. Най-доброто от Sony за най-доброто от теб

Със Social live може да излъчвате ценните моменти или находките си съвсем на живо от Xperia Z1 във Facebook и...

All About Life преди 10 години

Животът в космополитния град често е описван с клишета - динамичен, шумен, претъпкан от вечно бързащи хора, невротично втурнали се незнайно къде… Но това, което прави този живот неустоимо вълнуващ и привлекателен, обаче, освен омайващото разнообразие на всеки нов ден, който може да започне „така”, а да завърши съвсем „инак”, са чудните, почти приключенски истории, които всеки един от нас твори като неразделна част от този неспирно движещ се и дишащ с нас организъм - градът.

По-умелите, енергичните, любопитните, могат да сътворят от своите лични истории истински градски легенди - остроумията на приятели се трансформират в хиляди статуси в социалните мрежи, заснети клипове с мобилния приятел анимират екраните на стотици хиляди компютри, а абсурдното спречкване на паркинга, метрото, се превръщат в комедийно шоу в петък вечер.



За модерния градски човек светът е сцена, а всичко, което хвърчи, може да се улови с телефона. Такъв е и новият флагман на Sony Xperia Z1, първокласен водоустойчив смартфон, който съчетава най-доброто от технологиите на Sony и дигиталните забавления, като гарантира уникално и иновативно фотографско изживяване.



Елегантният Xperia Z1 е смартфон без аналог: той се предоставя като стандартен цифров фотоапарат, но с тънък, солиден и водоустойчив дизайн, изработен от стъкло и алуминий. Но има и още: 5-инчов екран, 20.7 МР камера с G обектив и специални сензори за обработка на изображенията, ултрамощен 2.2 GHz четири ядрен процесор, водеща за индустрията издръжливост на батерията и невероятна скорост.



Но Xperia Z1 дава много повече от стандартен фотоапарат, като интегрира иновативен пакет от фотографски приложения, които гарантират нови и разнообразни изживявания, тоест нови статуси, лайкове, разкази, цитати...



Със Social live може да излъчвате ценните моменти или находките си съвсем на живо от Xperia Z1 във Facebook и да следите в реално време на екрана на смартфона си как вашите приятели ги харесват и коментират. С Timeshift burst пък улавяте перфектния кадър всеки път - Xperia Z1 заснема 61 кадъра в рамките на 2 секунди, за да може да изберете съвършения момент. А с AR effect имате възможност да наслагвате върху кадрите си набор от забавни анимации с възможност за персонализация, използвайки SmartARTM технологията за добавена реалност на Sony.



Може ли наистина животът да е щуротия, миг и низ от забавления с едно оръжие на новите технологии? Само ако сами си го направим такъв! Със Sony Xperia Z1 в ръката, разбира се! 
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.