Следва

Майли Сайръс говори откровено за раздялата с Лиъм Хемсуърт

Веганството не пречи - Бионсе в страхотен кожен ансамбъл

Бионсе и съпругът й Джей Зи обявиха, че предприемат 22-дневно веган предизвикателство в чест на...

People of art преди 10 години

Бионсе и съпругът й Джей Зи обявиха, че предприемат 22-дневно веган предизвикателство в чест на 44-я рожден ден на рапъра; съвсем наскоро двамата бяха щракнати да се отправят към веган/вегетариански ресторант в Бевърли Хилс.

Шоколадовата певица също така демонстрира страхотни снимки в профила си в Instagram на някой от веган ястията си. Проблемът в случая е, че певицата не изглежда да приема насериозно веган амплоато си, тъй като появата й в горе споменатия ресторант предизвика мини-скандал: Бионсе бе облечена от глава до пети в кожа. А веганският начин на живот изключва напълно употребата на животински продукти от какъвто и да е вид. Наскоро певицата се появи в друг вегански ресторант, облечена в кожа с косъм.



При все това Бионсе и Джей не се посвещават на веганството в името на правата на животните. Звездните съпрузи споделят, че предприемат предизвикателството в името на здравето си, както и за да проверят дали са способни да се справят с такъв начин на хранене.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра