Майли Сайръс говори откровено за раздялата с Лиъм Хемсуърт

21-годишната певица разказа за проваления си годеж и раздялата с...

Пред легендарната американска журналистка Барбара Уолтърс, в предаването „Най-интересните личности на годината”, Майли показа по-меката си и чувствителна страна. 21-годишната певица разказа за проваления си годеж и раздялата с актьора Лиъм Хемсуърт. Изпълнителката на скандалното парче Wrecking ball споделя, че според нея нещата помежду им са се развили прекалено бързо и връзката им е издържала така дълго, поради страха й да бъде сама.

„Изпитвах ужас при мисълта, че мога да остана сама завинаги и фактът, че тази година успях да победя най-големия си страх, е огромна крачка за мен”, коментира Майли за скандалната си раздяла. Тя и Хемсуърт се срещат на снимачната площадка на „Последна песен” през юни 2009 и три години по-късно обявяват годежа си. Сайръс допълва: „Никога не бих искала отново да чувствам подобна нужда от някого; сякаш без него не бих могла да бъда себе си отново”.

Майли споделя, че винаги е обичала австралийския актьор и не съжалява за годежа им. „Мисля, че не осъзнавах какво е да си на 19 и да бъдеш сгоден, но не съжалявам за тази крачка”, добавя певицата, „Беше забавно да нося тежък камък известно време, но сега с нетърпение чакам моментите, когато оставам сама вкъщи”.

Дали Майли би се омъжила някога? „Мисля, че желанието ми ще се появи само, когато му дойде времето”.


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.