Следва

Емир Кустурица и The No Smoking Orchestra идват в София на 7 февруари

Майли Сайръс говори откровено за раздялата с Лиъм Хемсуърт

21-годишната певица разказа за проваления си годеж и раздялата с...

People of art преди 10 години

Пред легендарната американска журналистка Барбара Уолтърс, в предаването „Най-интересните личности на годината”, Майли показа по-меката си и чувствителна страна. 21-годишната певица разказа за проваления си годеж и раздялата с актьора Лиъм Хемсуърт. Изпълнителката на скандалното парче Wrecking ball споделя, че според нея нещата помежду им са се развили прекалено бързо и връзката им е издържала така дълго, поради страха й да бъде сама.

„Изпитвах ужас при мисълта, че мога да остана сама завинаги и фактът, че тази година успях да победя най-големия си страх, е огромна крачка за мен”, коментира Майли за скандалната си раздяла. Тя и Хемсуърт се срещат на снимачната площадка на „Последна песен” през юни 2009 и три години по-късно обявяват годежа си. Сайръс допълва: „Никога не бих искала отново да чувствам подобна нужда от някого; сякаш без него не бих могла да бъда себе си отново”.

Майли споделя, че винаги е обичала австралийския актьор и не съжалява за годежа им. „Мисля, че не осъзнавах какво е да си на 19 и да бъдеш сгоден, но не съжалявам за тази крачка”, добавя певицата, „Беше забавно да нося тежък камък известно време, но сега с нетърпение чакам моментите, когато оставам сама вкъщи”.

Дали Майли би се омъжила някога? „Мисля, че желанието ми ще се появи само, когато му дойде времето”.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра