Следва

Четиво в четвъртък: Коледните стихове на Вазов, Багряна и Дора Габе

Аня Пенчева и Сашо Диков се събират в студиото на COOL...T

Аня Пенчева и Сашо Диков се събират...

People of art преди 10 години

Тази събота от 15:00 часа, в коледното издание на COOL...T по bTV, Аня Пенчева и Сашо Диков за първи път ще седнат заедно в телевизионно студио и ще дадат първото си съвместно телевизионно интервю.

Актрисата и журналистът са родители на водещата на предаването Петя Дикова. По думите й, на Коледа всеки се събира със семейството си и затова "сексимволът на родното кино" и "кошмарът на политиците" ще разкажат за първата си целувка, за най-тежките моменти и защо са се развели.

За първи път в COOL...T една от най-известните двойки в шоубизнеса разкрива интимни подробности от брака си. Двамата ще споделят кога казват на Аня Пенчева, че няма да може да има деца и защо точно тогава Сашо Диков й предлага да се оженят. Зрителите ще станат свидетели на едно много семейно, много човешко интервю в коледния брой на COOL...T - на 21 декември от 15:00 часа по bTV.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра